Majka kontroverzne učesnice rijaliti šoua „Elita 7“ Miljane Kulić, Marija Kulić, krenula je u pravnu borbu nakon što je navodno Miljana fizički napadnuta od strane Borislava Terzića, poznatog pod nadimkom Terza.

Incident koji se desio pre neko veče u Eliti, šokirao je javnost kada je Terza verbalno ušao u okršaj sa Miljanom Kulić. Žestoka rasprava među njima traje već danima unazad, a do eskalacije je došlo za vreme emisije „Radio amnezija“

Foto: Printscreen You Tube

 

Tim povodom pozvali smo Mariju Kulić da nam prokomentariše novonastalu situaciju u Eliti.

Sve sam poslala advokatici, pa će ona odlučiti šta je sve za tužbu. „Tarzan“ je udario i to je tužba kao vrata, a za izgovorene reči, advokatica odlučuje šta je za tuzbu. Večeras dolazi u Šimanovce da joj Miljana potpiše ovlašćenja i odma pušta tužbe. Miljana je ostavila ovlašćenja advokatu u Nišu, ali biće suđenja sa više lica, tako da se ne isplati plaćati put, nego uzeti advokata iz mesta gde je sud po mesnoj dužnosti – izjavila je Marija Kulić nakon incidenta.

Foto: printscreen TV Pink

 

Advokatski tim Marije Kulić brzo je reagovao i najavio da će podneti tužbu protiv Terze zbog  napada.

Miljana nije zaslužila da bude žrtva nasilja, posebno ne pred milionskim auditorijumom. Očekujemo da pravosudni organi adekvatno reaguju i osiguraju da počinilac odgovara za svoje postupke – izjavio je advokat gospođe Kulić.

Foto: Printscreen

 

Marija Kulić je više puta istakla da će se boriti za pravdu i da svi oni koji budu Miljanu napali budu adekvatno kažnjeni. 


Marija Kulić podelila Željkove fotke iz vrtića: Miljanin sin uživa okružen drugarima, pokazao veliki talenat (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Hitno upozorenje RHMZ! Stiže veliko nevreme: Evo gde će prvo grunuti Đukić Dejanović: Novi Pravilnik štiti nastavnike! Iz Unije prosvetnih radnika složni! Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Izvučena Loto sedmica! Dobitak iznosi neverovatnih 35 miliona Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Originalni tekst