Dragana Mirković i Toni Bijelić rešili su da stave tačku na svoj brak nakon 22 godine uzajamne ljubavi i poštovanja.

Dragana Mirković i Toni Bijelić su važili za jedan od najskladnijih parova naše estrade, a vest da se razvode je šokirala celu bivšu Jugu.

Mnoge Draganine kolege su se oglasile nakon ove vesti, a među njima je i Lepa Brena.

Brena i Dragana su godinama bliske prijateljive, a jednom prilikom je i Mirkovićeva to potvrdila. Pevačica je za medije rekla da joj se Brena uvek našla u najtežim trenucima i podržala je u svemu.

Kraljica narodne muzike, Lepa Brena nije krila koliko joj je teško zbog rasturanja Draganine porodice.

Foto: ATAIMAGES

 

– Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas… Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo… Mogu da zamislim kako se ona oseća – počela je Brena.

Foto: IM Live Production

 

– Volela bih da kažem jednu stvar… Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi – nastavila pevačica.

– Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! – zaključila je Brena za K1.

Nova objava sina Dragane Mirković! Ovako Marko reaguje na razvod roditelja

sledeća vest

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! Američko društvo je zapalo u dekadenciju, carstvo se bliži padu! Svi obaveštajni sistemi su pod vlašću duboke države! (VIDEO) Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst