Nedavno je odjeknula vest da se razvode, do tada, jedan od najskladnijih estradnih parova, Haris i Melina Džinović, a ovako su izgledali na samom početku njihovog zabavljanja.

Pevač Haris Džinović i kreatkorka Melina Džinović, nedavno su objavili vest da su, nakon 22. godine zabavljanja i 12 godina braka, stavili tačku na njihovu ljubav i da će svako krenuti svojim putem.

Foto: ATAIMAGES

 

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, ipak su odlučili da se zakonski rastanu.

Iz braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, koja je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavila fotografiju njenih roditelja iz mlađih dana.

Foto: printscreen instagram

 

Naime, Haris i Melina započeli su emotivnu vezu davne 2002. godine, a s obzirom da je pevač stariji od nje čak tri decenije, njihova ljubav mnoge je intrigirala od samog početka. Ipak, ako je suditi po fotografijama koje su nastale pre skoro dve decenije, razlika u godinama im ni malo nije smetala, te su pevač i kreatorka delovali veoma srećno i zaljubljeno.

Ispod fotografije nizali su se komentari: „Kako su samo srećni zajedno“, „Zaljubljeni do ušiju“, „Bože, koliko je Melina lepa žena“, „Vidi se da su se voleli“…

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst