Poslednjih nedelja čini se da je estradu zahvatio neki virus razvoda, pa brakovi pucaju redom. Ovu nesvakidašnju situaciju prokomentarisao je pevač Alen Islamović.

U jeku priča o razvodu njegovih kolega, Alen je odlučio da pokaže koliko voli svoju suprugu, a onda je potkačio kolege koje udaraju na porodicu.

Foto: Printscreen/Instragam

 

– Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i decu. Ružna stvar – istakao je Alen.

Mnogi su pozdravili ovaj potez pevača, a bilo je i onih koji su udarili na njega.

– Sve je ovo lepo. Ali samo ona zna kako je bilo pre 20 godina. Kad ti koji su svirali, pevali i svašta im je bilo pri ruci, nisu nešto marili za svojim ženama. Čim omatore sete se i mnogo vole šatro svoje žene – glasio je komentar jednog korisnika.

sledeća vest

TV

Amerika će braniti Izrael po svaku cenu! Netanijahu bi da uvuče SAD u rat protiv Irana! Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

Izrael ne bi mogao da opstane bez Amerike! Svet će ući u mirniju fazu ako Tramp pobedi na izborima! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst