Kada se radi o emocionalnoj stabilnosti, ističu se posebno Škorpije, Ovnovi, Rakovi i Lavovi.

U Zodijaku postoje oni horoskopski znaci koji su emocionalno stabilni i jaki i koji se ne plaše izazova. 

To su Škorpije, Ovnovi, Rakovi i Lavovi. 

Škorpija

Ljudi rođeni u ovom znaku imaju vrlo intenzivnu ličnost, vrlo su strastveni. Nemaju problema u ispoljavanju emocija i rade to bez imalo ulepšavanja. Nije ih briga šta drugi misle i govore o njima.

Žive po sopstvenim standardima i znaju biti vrlo arogantni – to je ono što ih u očima drugih čini vrlo samouverenima.  

Ovan

Ovnovi su jedan od najambicioznijih znakova Zodijaka. Marljivi su, ali skloni su pomalo i sanjarenju. Vrlo su otporni na spoljašnje uticaje i skloni ulaganju mnogo truda kako bi živeli onako kako su zamislili. 

Nikad ne beže od izazova – oni ih čak uzbuđuju i pune energijom. Ponekad znaju toliko biti usredsređeni na ciljeve da ne vide ništa oko sebe, kao da nemaju vremena za drame, koje se možda odvijaju oko njih. 

Foto: Shutterstock

emocije

Rak

Pripadnici ovog znaka poznati su kao vrlo osećajne duše, ali znaju se dobro nositi s emocijama kakve god bile. Rakovi neće tako lako dopustiti da ih emocije preplaše. 

Oni na poseban način emotivno dominiraju nad drugim ljudima – u sebi imaju ono nešto zbog čega osećaje drugih jako dobro razumeju. 

Lav

Kad je reč o samopouzdanju, Lavovi su na vrhu lestvice. Oni su vrlo jaki, dominantni, samouvereni – rođeni su da budu lideri, to im je u krvi. Znaju kako da preuzmu kontrolu nad svakom situacijom i uradiće to bez mnogo dvoumljenja. 

Oni gotovo nikad ne sumnjaju u sebe, uvereni su u svoje sposobnosti. Osim toga, Lavovi su prirodno harizmatični, pa lako dobijaju poverenje drugih ljudi, koji ih bez puno razmišljanja počnu da slede.


Gola Selma Hajek! Haos na Instagramu - muškarci odlepili, komentari samo pljušte (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst