Jovana Jeremić, osim za šer, stručnjak je i za muško – ženske odnose, a za Informer je komentarisala aktuelne razvode Dragane Mirković i Tonija Bjelića, kao Harisa i Meline Džinović.

Nije neobično da poznate ličnosti pokušavaju da u medijima svoj odnos predstave kao idiličan. Međutim, neki su u tome veštiji od drugih, pa se desi da iznenade javnost iznenadnim vestima o razvodu.

Jovana Jeremić je prokomentarisala razvode o kojima se u medijima danima priča i rekla da nju te informacije nisu iznenadile, pogotovo kada su u pitanju Dragana Mirković i Toni Bijelić.

Foto: informer

 

– Meni je normalno da su se razveli. Oni su svi živeli u lažnim brakovima i nisu se razvodili zbog javnosti. A mnogo bi bilo bolje da su se na vreme razveli, sada bi bili u srećnim odnosima, srećnim brakovima. Kao što postoji institucija braka, tako postoji i institucija razvoda. Žene treba sa imaju onoliko brakova koliko im Gospod Bog pošalje blagoslovenih ljubavi u njihov život. Nikada ne treba živeti u laži – rekla je ona i dodala da je znala da je Toni Draganu dugo varao:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Dragana i Toni nisu tri godine bili u lažnom braku, nego 10. Cela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija. Znala je da joj je Toni neveran, samo je ćutala i trpela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povredio, a Toni je drugi. Dragana svesno ide i trasira put žrtve i izneverene, povređene žene.  Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno. Dokle god igra tu ulogu neće biti srećna. Da li treba i treći da je povredi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpela misleći da će uspeti da spase brak. Nema tu spasenja ako te 10 godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vredna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara – odlazi.

Melina i Haris Džinović su još jedan par koji je imao naizgled skladan brak, a kada je javnost saznala da se razvode, pevač je otkrio sve detalje njihovog odnosa, kao i to da ga je supruga varala. Jovanu ni ta vest nije iznenadila, a Harisovo ponašanje prema majci njegove dece je oštro osudila.

Foto: Informer/ATA images

 

– Šta je tu iznenađujuće? Šta je Haris mislio? On je deda za Melinu. Ništa nije iznenađujuće, što se foliramo? Čovek je 30 godina stariji od nje. On je deda, a ona izgleda kao avion. I on je pogrešio, kao što je i Dragana pogrešila. Ona bi sad bila srećna žena da je ostavila Tonija pre 10 godina. Menjaj žene, opijaj se, konzumiraj različite stvari koje konzumiraš, ali bez mene, je l’ tako? Da je bila iskrena sada bi bila srećna, uspešna, veliku karijeru, puno para, trećeg bitnog frajera u životu… Isto tako Haris. Šta je očekivao? – rekla je ona i zaključila:

Foto: Privatna arhiva

 

– Trebalo je da sam da slobodu Melini. Sam. Da dođe i kaže: „Ženo, hvala ti. Dvoje divne dece imamo. Proveli smo jedan predivan deo života zajedno, ali ti si mlada. Ja sam deda. Ne mogu ni u seksu da ti pariram, nigde ne mogu da ti pariram, evo ti tvoja sloboda. Hoću da ostanemo prijatelji, nedeljom dođi da pijemo kafu, da se družimo sa decom, biću ti večni prijatelj. Ti si mlada, zaslužuješ da imaš još puno dobrog, kvalitetnog seksa, izlazaka, provoda, ne mogu to više da ti priuštim, ja sam mator čovek. Ali u meni ćeš uvek imati dobrog prijatelja i da, kad god te povrede, čak i oni drugi muškarci koji dolaze posle mene, u meni ćeš imati sigurnu luku“.  Tada bi bio frajer, a ne da sada pljuje Melinu. Potpuno je normalno što ga je ostavila. Ne pravdam samo način na koji je uradila. Trebalo je prvo da se razvede. Ja sam jedna od retkih koja ju je branila u javnosti, zato što je to normalno. Što da se foliramo? – rekla je ona i prokomentarisala to što je u više navrata gostovao na televizijama i pričao o krahu njihovog braka:

– Razumem da je Haris povređen, varala ga je, shvatam, ali to se ne radi tako. Mora da se izdigne iz cele situacije. Ni meni nije uvek bilo lepo u životu, ali sam uvek bila gospođetina.

Jeremićeva tvrdi da Džinović nije preboleo Melinu, iako je rekao da jeste, a zatim je otkrila da je sa njim imala neprijatnu situaciju:

Foto: ATAIMAGES

 

– Ma nije preboleo Melinu, ne može on to, nikada on neće preboleti, jer ima jako razvijen ego. Haris Džinović je vrlo sujetan čovek. Imala sam priliku da jednom prilikom sarađujemo, sujetan je i misli da je najpametniji, a nije. Želeo je u tom intervjuu mene da spusti, da se on  nametne, da je važnija faca od mene, ali ja mu to nisam dozvolila. Tako sa mnom ne može. Možemo da pričamo kao jednaki, a ne da mi neko glumi baju, a inteligencijom, zvanjem i obrazovanjem ne može da mi parira. Nikome to ne dozvoljavam, pa ni njemu. Nije moj senzibilitet. Ne volim takve muškarce, on je krut, zadrti tip Balkanca. Uz dužno poštovanje. Želim mu sve najbolje, ali takav je utisak je ostavio na mene.

Melina je nakon pevačevog gostovanja u kojem je otkrio da su spavali u odvojenim sobama, te da su se sastajali samo zbog intimnih odnosa, došla u njegovu vilu na Senjaku i posvađala se sa njim do te mere da je Haris zvao organe reda kako bi je izbacio.

Voditeljka smatra da se Džinović sada trudi da napravi još veći haos kako bi unovčio razvod.

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images, Novak Đurović

 

– Melini je zvao policiju. A zašto? Evo šta radi. On pravi rijaliti od sopstvenog života da bi profitirao na nesreći koja ga je zadesila. Neko od prijatelja ga je to posavetovao, ali mu oni nisu prijatelji. Marketinški, za njegovu karijeru to je dobar potez. Sada pravi haos sa Melinom da bi sebi povećao cenu na nastupima i on će uspeti u tome – rekla je ona i otkrila kako bi reagovala kada bi njen bivši partner počeo da iznosi prljav veš o njoj:

Foto: ATAIMAGES

 

– Nikada ne biram takve muškarce, samo one koji nemaju dodir sa medijima, za koje pouzdano znam da nikada neće iznositi prljav veš. Ali i da se to desi, svaki prljav veš bih upotrebila protiv njega. On na takav način više govori o sebi nego o meni. I tada bih bila gospođetina. Ja sam nepobediva u medijima. Kada sam se razvela hteli su da me dovode u vezu sa nekim silnim muškarcima, a ja sam sve to upotrebila u svoju korist, jer niko nije mag medija kao što smo Željko Mitrović i ja. Prema tome, sa mnom ne vredi ulaziti u bilo kakve vrste medijskih ratova. Sve što bude bilo upotrebljeno protiv mene je za moj dobre. Medijskim ličnostima je svaka reklama dobra reklama. Meni odmah skače šer, a druga strana uvek gubi.

Originalni tekst