Današnji dan će biti posebno uspešan za one rođene u znaku Vage.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje zrače nečim što je više od lepote. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom ili sportom. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete i dalje imati novčanih problema. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima izvesnih veza sa inostranstvom. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i izlazak u javnost. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Lep dan za ljubav i posebno da se na romantičan ili duhovit način iskažu osećanja. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad u grupi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja harmonije. POSAO: Moguć manji uspeh u karijeri i pomoć nekoga ko je na visokom položaju. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se znatno popraviti, iako će i dalje postojati okolnosti koje vam kvare sreću. POSAO: Iskoristite kreativnost koja će biti vrlo izražena. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

VAGA

LJUBAV: Danas će vam čulno uživanje biti najbitnije. POSAO: Imaćete uspeha u partnerskom poslu, posebno sa osobama muškog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema, jer je partner već neko vreme hladan ili vam ne ukazuje pažnju. POSAO: Ovo je vreme za započinjanje novih projekata i poslova. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC

LJUBAV: Kontakt sa dosta različitih osoba od kojih će vam se barem neka dopasti. POSAO: Ako imate probleme, ne brinite jer su oni kratkotrajni. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

JARAC

LJUBAV: Bićete vrcavi i duhoviti, pa je dan povoljan za ljubav bilo da ste sami ili već imate partnera. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao ili potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da provedete vreme u veselom društvu i sa bliskim osobama. POSAO: Danas lako stičete popularnost, pa to možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Nešto slabija vitalnost.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekog ko radi sa vama, ali ta ljubav neće biti uzvraćena. POSAO: Zastoj i blokada u poslu i dalje traju, ali neće još dugo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

3 najsrećnija znaka do kraja 2024! Imaće uspeha u ljubavi, a pare će se lepiti za njih

sledeća vest

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

Predsednik opštine Šid o migrantskoj situaciji: Nakon osam godina došli smo na nivo da možemo da se bavimo sami sobom, a ne njima! (VIDEO) Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst