Za Ovnove je moguće da će osvojiti ili čak naći neki novac ili nešto vredno.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Moguće je da osvojite ili čak nađete neki novac ili nešto vredno. Elokventnost će vam pomoći i u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete biti sposobni za stabilnu vezu, jer ćete imati previše prilika za ljubav. POSAO: Moguća je pomoć nadređenog ili osobe koja je na neki način uticajna. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da nećete ni tražiti nešto stabilno u ljubavi, već će vam odgovarati otvorene opcije. POSAO: Dobrobit od onoga što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo koncentrisani na ljubav. Moguće je da vam se dopadne neko nov. POSAO: Očekujte uvećan obim posla ako ste preduzetnik ili imate porodični biznis. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Komplikovana porodična situacija bi mogla da izazove problem između vas i izabrane osobe. POSAO: Uspeh u sferi administracije kao i u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

DEVICA

LJUBAV: Partner će biti nešto agresivniji u komunikaciji. Zbog toga je moguće da harmonija bude narušena. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Privući će vas neko s kim radite ili ko radi za vas, ali ta ljubav je, nažalost, osuđena na propast. POSAO: Rad od kuće i rad u paru ili sa partnerom. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav ako izađete na mesto zabave. Ako ste u vezi, moguć romantičan izlazak. POSAO: Uspeh u kreativnom radu i zanimanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Vaš sjajan smisao za humor vam može stvoriti prilike za ljubav, ili bar flert. POSAO: Moguć je manji novčani dobitak ali i impulsivno ulaganje i trošenje. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: freepik

 

JARAC

LJUBAV: Možda ćete sami sebe iznenaditi sentimentalnošću koju ćete demonstrirati. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu i uživanje u radu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete osvojiti neku uticajnu ili poznatu osobu. POSAO: Nećete moći da se uzdate ni u koga da vam stvori povoljne uslove, sve će zavisiti od vas. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Planeta Venera se nalazi u vašem znaku i daruje vam posebnu privlačnost. POSAO: Možete se nadati uspehu u svakom zanimanju koje ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

Najbolji dani za veridbu i venčanje do kraja 2024! Ako na ove datume stanete na ludi kamen imaćete dugotrajan brak

sledeća vest

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

Predsednik opštine Šid o migrantskoj situaciji: Nakon osam godina došli smo na nivo da možemo da se bavimo sami sobom, a ne njima! (VIDEO) Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst