Od svih horoskopskih znakova, Ribe će imati najmanje sreće.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Sfera odnosa je postala vrlo interesantna i puna događaja. Od vas će zavisiti bilo kakav konkretan napredak. POSAO: Poslovni uspeh. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav ili ćete barem steći tajnu simpatiju. POSAO: Privlačite novac, ali i lako trošite. Povedite računa da nešto uštedite, jer vam je potrebna sigurnost. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće vam lako da izrazite osećanja zato što ćete biti vrlo inspirisani i zaljubljeni. POSAO: Vaš entuzijazam za rad će porasti. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

RAK

LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku ili izjavu, pošto će osoba sa kojom ste biti raspoložena da iskaže osećanja. POSAO: Lako možete naći posao u inostranstvu ili u inostranoj firmi. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Moguć flert na radnom mestu ili čak ulazak u vezu s nekim sa kim radite. POSAO: Dobitak, ali i sklonost tome da iracionalno trošite. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

DEVICA

LJUBAV: Razmišljaćete o tome da se vratite nekome s kim ste raskinuli. Promenićete mišljenje. POSAO: Uspeh, pogotovo ako radite u oblasti prava. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete otpočeti zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na odnose nego na posao, ali moguć je uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguća je svađa, ali i strastveno mirenje. Povoljan period za fizičku komponentu ljubavi. POSAO: Korist od partnerskih poslova ili pomoć partnera u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Finansijska podrška partnera, pokloni i osećaj opuštenosti i napretka u ljubavnom životu. POSAO: Sreća u svemu što ima veze sa finansijama. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

JARAC

LJUBAV: Produbićete odnos sa partnerom. Moguća zajednička ulaganja. POSAO: Nećete vam uspeti svi planovi, ali ćete imati dobru poslovnu situaciju. ZDRAVLJE: Sklonost upalama.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Profitiraćete od neke vrste poslovnog udruživanja. Uspešan rad u timu. ZDRAVLJE: Promenljiv krvni pritisak.

RIBE

LJUBAV: Prilika će biti, ali vi ćete biti okupirani nečim drugim, pa možda nećete ni primetiti šta se nudi. POSAO: Možete očekivati kolebanje u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Žene u ova 4 znaka dobrota skupo košta! Praštaju apsolutno sve, a koriste ih pogrešni muškarci

sledeća vest

Originalni tekst