Početak nove sedmice biće zanimljiv za sve horoskopske znake, ali će ljubavni procvat najviše doživeti Vage.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Pokušaj da budete neko ko je spreman na kompromise će izlizati vaše strpljenje. To niste vi. POSAO: Uskoro će se otvoriti nove mogućnosti u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BIK

LJUBAV: Imate potrebu da doživite nešto novo i nećete podnositi ljubav iz obaveze, zbog čega je moguć raskid veze. POSAO: Pokazaćete se u pozitivnom svetlu i napredovati finansijski. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba ili će vas privući neko ko je mlađi od vas. POSAO: Trošićete previše. Preteran optimizam može da vas navede da pogrešite. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK

LJUBAV: U ovom periodu niste sposobni da se prilagođavate željama partnera, što je i inače nešto što vam ne pada teško. POSAO: Bez promena i naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Prehlada stomaka.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Sjajan dan za to da ga provedete u društvu bliskih osoba. Lako postizanje bliskosti, smeh i dobro raspoloženje. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i novi kontakti. ZDRAVLJE: Gastritis.

DEVICA

LJUBAV: Danas će vam biti bitnije prijateljstvo od ljubavi. Bliskost na mentalnom nivou. POSAO: Imaćete problema administrativne ili pravne prirode, kao i moguće logističke probleme. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Harmoničan odnos sa partnerom. Izgleda da ćete imati priliku da izađete, zabavite se i nađete ljubav. POSAO: Moraćete da se posvetite dodatnim obavezama. ZDRAVLJE: Trebalo bi da se čuvate prehlade.

ŠKORPION

LJUBAV: Najverovatnije nećete imati nikakve prilike za uživanje ili ljubav, a ako ste već u vezi moguće je zahlađenje u odnosu. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Otežana komunikacija sa svima pa i osobom koja vas interesuje. Mogući su i nesporazumi. POSAO: Imaćete teži dan na poslu ili probleme u vezi karijere. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC 

LJUBAV: U ovom periodu vas privlače osobe koje sa sobom donose avanturu i dah egzotike. POSAO: Mogući su pravni problemi ili problemi u parterskom poslu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA

LJUBAV: Dosta ćete se kretati među ljudima i to na događajima na kojima je lako naći priliku za flert i romansu. POSAO: Imate loš odnos prema poslu ili nadređenima. ZDRAVLJE: Loše varenje.

RIBE

LJUBAV: Bićete puni sumnji i vrlo pesimistični, a to će negativno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Nemojte rizikovati, jer vam se taj rizik neće isplatiti. Pravni problemi. ZDRAVLJE: Moguća prehlada i infekcija.


Kakve muškarce privlačite prema svom znaku Zodijaka? Avanturiste, zavodnike ili zaštitnike?

sledeća vest

Srbija

Kakav prizor! Kad je hladno, mačka bi i s miševima spavala, ali našla je njih! Snegom dušu greju! Potez komunalaca istopio i najhladnija srca (FOTO/VIDEO)

Srbija

Snegom dušu greju! Potez komunalaca istopio i najhladnija srca (FOTO/VIDEO)

Radnici Javnog komunalno stambenog preduzeća (JKSP) Gradac iz Tutina pretvaraju običan sneg s ulica u pravu zimsku bajku. Ideja je jednostavna, ali je donela veliku radost deci Tutina. Kerativni radnici su došli na ideju da stvore klizalište na centralnom trgu, koristeći obilne količine snega sakupljenog tokom čišćenja ulica.

Možda ga i znate! Najneobičniji Sremac koji zasmejava, tera suze na oči i pogađa u dušu! Muzikalna direktorka, đacima kupila bubnjeve! Iza gesta vrednog pažnje stoji dobro osmišljen plan (FOTO) Od ovog imena nastalo je najčešće prezime u Srbiji!

Kako da te zovem

Od ovog imena nastalo je najčešće prezime u Srbiji!

Kod Srba se od davnina smatra da su deca koja dođu na svet na dane velikih praznika „sama sebi odabrala ime“, pa kumovi i roditelji nisu hteli da se “mešaju u nebeska posla”. Ime Jovan najčešće su dobijali dečaci rođeni u zimskom periodu, posebno oko dana Svetog Jovana Krstitelja, 20. januara.

Originalni tekst