Jarčevi će imati više prilika za ljubav ili će njihov partner biti posebno romatičmo raspoložen.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Uživaćete u ljubavi i intenzivnim osećanjima koja je u vama lako probuditi u ovom periodu. POSAO: Nedostajaće vam entuzijazma. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan kada je ljubav u pitanju. Možete ostvariti baš onakvu vezu kakvu želite. POSAO: Naići ćete na neke prepreke koje ćete uspeti da prevaziđete. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti sjajan, lako ćete naći ljubav i uživati sa osobom sa kojom ste. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, uspeh i uopšte poboljšanje statusa. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Sjajna komunikacija sa voljenom osobom, uživaćete u romantičnim trenucima. POSAO: Vaš radni elan i entuzijazam će biti na nešto višem nivou. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Nećete imati prilike da uživate u ljubavi, ali je moguće da ćete planirati romantično putovanje. POSAO: Dobra komunikacija sa nadređenima i kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome iz prošlosti, zbog čega ćete zapostaviti osobu koja je sa vama sada. POSAO: Imaćete jaku potrebu da promenite posao. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Moguća je vest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija sa osobom koju volite. POSAO: Bavićete se privatnim biznisom i radom od kuće. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Simpatisaćete nekoga ko sa vama radi i s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Može se desiti da dobijete neku vrstu finansijske pomoći. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor ljubavnog partnera neće svideti vašim prijateljima. POSAO: Možete dobiti novac ili ga osvojiti novac u nekoj igri na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Imaćete više prilika ili će pak vaš partner biti posebno romantično raspoložen. POSAO: Vrlo ste elokventni i to treba da iskoristite. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni uživanju svake vrste, zbog čega bi partner trebalo da promeni rutinu. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti očekivanja nadređenih. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

RIBE

LJUBAV: Danas možete očekivati nestabilnost u ljubavnom životu iako će biti bolji nego juče. POSAO: Ne donosite odluke na prečac, bar ne kada je reč o poslu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Dnevni horoskop za četvrtak 11. april! Jarčevima uvećan obim posla, Škorpije uzimaju kredit, a evo ko potpisuje ugovor

sledeća vest

Originalni tekst