Udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda, od 2010. godine organizuje dodelu priznanja „Moj izbor“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove, sa ciljem promocije i podsticanja razvoja domaće proizvodnje. Više od 2000 ispitanika iz svih delova zemlje, putem internet ankete učestvuje u odabiru najboljih, a kompanija Dijamant 14. put zaredom dobitnik je ovog prestižnog priznanja.

„Ponosni smo što smo još jednom dobitnici priznanja koje ima poseban značaj za nas, jer dolazi od potrošača koji su najbolji pokazatelj i potvrda kvaliteta naših proizvoda, a ujedno i podsticaj da nastavimo da se dodatno razvijamo i pružamo najbolje usluge. Industrija u kojoj Dijamant posluje zahteva da održavate korak sa vremenom i kontinuirano unapređujete proizvodne procese, a u skladu sa tim imamo ambiciozne planove za naredni period, koji će doprineti širenju kapaciteta naše fabrike, povećanju obima proizvodnje i portfolija. U osnovi našeg poslovanja i dalje ostaje održavanje liderske pozicije na tržištu, a ova nagrada, po meri potrošača, još jedan je dokaz da smo na pravom putu“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

Dodela priznanja „Moj izbor“ organizuje se u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“, a u konkurenciji se svake godine nađe više od 1500 domaćih proizvoda i brendova, u čak 30 kategorija, među kojima se Dijamant već godinama visoko kotira i zauzima istaknuto mesto.

Post Views: 25

Originalni tekst