Folkerka je uvek isticala da je sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima.

Dara Bubamara proslavila je rođendan sina Koste u Sjedinjenim Američkim Državama. Ona je u SAD otišla poslovno, a proslavi sinovljevog jubileja prisustvovao je i njen bivši suprug, Milan Kesić.

Foto: Privatna arhiva

 

Nekadašnji partneri su svog naslednika odveli u restoran, u kojem su obeležili njegov 15. rođendan, čime su potkrepili pevačicine priče da su i nakon razlaza u i te kako dobrim odnosima.

Foto: Privatna arhiva

 

Dara je sa Milanom i Kostom pozirala ispred jednog hotela, a mnogi komentarišu da dečak fizički liči mnogo više na oca, nego na temperamentnu Novosađanku.

Podsetimo, Dara Bubamara i Milan Kesić razveli su se sporazumno 2017. godine. Folkerka i biznismen iz Pariza ostali su prijatelji, te zajednički odgajaju sina Kostu.


TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Live TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Nije jasno kako je polaganje venaca na bilo čiji grob, izazivanje verske, rasne i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, a pogotovo kada se radi o kompleksu gde je sahranjeno 50 članova porodice Jašari, među kojima je 13 dece i 12 žena. U tom sukobu, u martu 1998. ubijena su i dva srpska policajca – ovako glasi deo teksta na portalu Nova.rs u kojem pravdaju postupak opozicionara Nikole Sandulovića da položi cveće na grob teroriste Jašarija. Na ovu temu razgovaramo u „Info jutru“ sa predsednikom SRS-a Vojislavom Šešeljem.

Specijalna emisija televizije Informer: Sećanje na Krvavi Božić i masakr nad Srbima u Kravici! (VIDEO) Publika decenijama iznova gleda ove čuvene domaće filmove! Glumci podelili svoje anegdote sa snimanja! Ratovi i razmirice su posledica ljudskog delovanja! Sveštenik Gligorije: Priroda Boga je da spaja ljudske podele! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst