Stanojlovićeva uporno odbija da prihvati kraj, a sada joj smeta i Rankovićevo ponašanje posle raskida. O svemu što je tišti požalila se prijateljima.

Anita Stanojlović ne može da prežali raskid sa Anđelom Rankovićem. Posle žestoke rasprave sa njim, tokom koje je sve učinila da ga ubedi da se predomisli, Stanojlovićeva se na Rankovićevo ponašanje požalila Slađani Lazić.

Foto: Printscreen You Tube

 

Meni je Anđelo rekao da je normalno da sedi s nekom ku*om s kojom je imao nešto, da li sam ja zbog troga luda? – upitala je Anita.

– Ne, nisi. Ti jesi divna, ali si mlada i jako si posesivna – rekla je Slađa.

Anita je nastavila u istom stilu tvrdeći kako sada ponovo izgleda kao da je ona najgora, a Anđelo najbolji.

Foto: Printscreen You Tube

 

Naravno da si ljubomorna, pogledaj kakvog frajera imaš pord sebe – pokušala je Slađa da je uteši i opravda njenoo ponašanje.

– Kakav frajer? On može da nađe lepu, a ja boljeg frajera – kazala je Anita.

Slađa je zatim njen ego digla u visine rakavši joj da je ona najlepša u rijalitiju već drugu godinu za redom.

Ceo njihov razgovor možete pogledati u videu ispod.

Objavili da je umro partner Snežane Đurišić, pevačica van sebe: Ogavna delovanja ću prijaviti Odeljenju za visokotehnološki kriminal!

sledeća vest

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost „Info jutra“ bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst