Danijel i sam iza sebe ima propali brak, a kako je rekao, nikada o svojoj bivšoj ženi nije rekao nijednu ružnu reč.

Glavna tema u medijima proteklih dana je razvod Meline Džinović i Harisa Džinovića nakon više od dve decenije skladne ljubavi. Mnoge javne ličnosti dale su svoj sud o krahu njihove ljubavi, a među njima je i pevač Danijel Alibabić

Foto: ATAIMAGES

 

Danijel je ispričao da i on sam ima razvod iza sebe, ali da nikada nije želeo u medijima da se oglašava na tu temu. Pored toga, istakao je da nikada ružnu reč nije rekao za svoju bivšu ženu, jer smatra da bi na taj način „pljunuo po sebi“, aludirajući na Harisa koji je izneo sav „prljav veš“ iz braka sa Melinom. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Ja sam verovatno poslednja osoba koja može da komentariše bilo šta na tu temu, jer ni ja nisam iamo sreće sa svojim prvim brakom… Novinari generalno od toga prave senzaciju i vrlo doprinose celom razvoju situacije, nije da krivim novinare, ali vrlo znaju da zaintrigiraju javnost. Akteri glavni tih tema imaju potrebu da nešto komentarišu, a bolje bi bilo da ćute – jer sve što kažeš, kažeš o sebi na kraju krajeva. Ako pričamo o mojoj situaciju, ja sam ćutao ta tri i po meseca, iako sam svakodnevno bio na naslovnoj strani – rekao je.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Danijel je rekao da nikada nije želeo loše da priča o svojoj bivšoj ženi, jer bi na taj način stvarao negativnu sliku o sebi. 

– Shvatio sam da ako krenem da se nešto objašnjavam sa nekim, uvaliću se u to „blato“ i dovešćete me u situaciju da „pljunem po sebi“. Jer, ako sam ja odabrao nekog da živim s nekim, da provedem život s nekim i sutra više nećemo biti zajedno, nestala je ljubav i ako ja pričam loše o tebi, ja pričam loše o sebi pre svega. Tebe sam izabrao, ti si moja žena i majka moje dece i do kraja života ćeš biti kraljica. Verujem da akteri ove situacije tako misle, ali… Ljudi će na kraju da se „sprdaju“ sa ljudima koji imaju ozbiljne karije… – rekao je pevač za „Telegraf“. 

sledeća vest

Originalni tekst