Bojan Jovanovski, javnosti poznatiji kao Boki 13, nedavno je izašao na slobodu iz pritvora, sa vidno ugroženim zdravstvenim stanjem.

Bojanova majka, Jasminka Jovanovska se oglasila, te otkrila da njen sin nakon pet operativnih zahvata, mora hitno na još jednu operaciju.

Foto: printscreen

 

– Da, primljen je na kliniku i očekuje se početak operacije. Operacija je uklanjanja lipoma, posledica ranijih operacija, a radi se na Državnoj klinici – kaže Jovanovska, pa dodaje:

Foto: Instagram

 

– Svaka operacija nosi svoju opasnost, s obzirom da je Bojan do sada pet puta operisan. Nažalost, nema poboljšanja zdravstvenog stanja, posle ove operacije moraće da se leči na odgovarajući način. Oporavak će se nastaviti, s obzirom na to da preporuke lekara to nalažu 


Aneli spopala Janjuša, on je oduvao! Ahmićeva neutešna:

sledeća vest

Vesti

Krvava Srpska nova godina u Beogradu: Na Vidikovcu nakon slavlja, policija pronašla četiri leša i troje povređenih Orlić na inauguraciji predsednika Gvatemale: Izrazio zahvalnost zbog nepriznavanja tzv. Kosova Nebojša Bakarec: Raskrinkano Đilasovo fantomsko bezumlje!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Raskrinkano Đilasovo fantomsko bezumlje!

Unazad osam godina, svaki put pred izbore, opozicija iz očaja lansira grube i lako dokazive neistine o krađi izbora, koja se navodno izvodi, između ostalog, putem „fantomskih birača“, o čijem postojanju navodno svedoče viškovi pozivnih listića!?! Od 2022. godine Đilas je kao fantomske birače označio i sve Srbe iz Republike Srpske, koji deceniju i po glasaju u Srbiji, zbog toga što imaju državljanstvo i prebivalište. Đilas ove ljude vređa dve godine unazad i osporava im zakonsko pravo, koje im je upravo dala njegova DS vlast do 2012. Đilas pretpostavlja da većina Srba iz Srpske, glasa za Vučića, stoga pokušava da ih diskvalifikuje. Uz to Đilas šestostruko uvećava broj birača koji dođu iz Republike Srpske. Sa druge strane, da Albanci nekim čudom nagrnu sa KiM, da glasaju na srpskim izborima, Đilas bi to licemerno, uz dvostruke aršine, pozdravio, zbog toga što bi znao da će da glasaju za njegovu koaliciju. Znamo da su Đilasu, Šiptari draži od Srba.

Zna li šta priča?! Lutovac: Ljudi, kažite Vučiću da ne rešava probleme! Meštani u strahu nakon obijanja crkve na KiM! Osećamo se nebezbedno, jer policija ništa ne preduzima

Originalni tekst