Rijaliti učesnik naleteo na poznatu doktorku, a ona mu se baš obradovala

Nada Macura i Ruška Jakić gostujući u jednoj emisiji komentarisale su rijaliti učesnike, pa se nekadašnja portparolka Hitne pomoći prisetila susreta sa Filipom Carom.

Foto: ATAIMAGES

 

 Jednom sam u pošti srela Filipa Cara i rekla mu: „A, to si ti nevaljali dečak“.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Taj nevaljali dečak je bio u stanju da izgovori najstrašnije stvari devojci koja je u drugom stanju i koja će mu roditi dete – nadovezala se Ruška Jakić.

Podsetimo, Filip Car i Aleksandra Nikolić nedavno su postali roditelji.

Aleksandra Nikolić porodila se 22. aprila i na svet donela ćerku Leonu.

Foto: Miloš Rafailović

 

Svoju izabranicu i naslednicu iz porodilišta izveo je Filip Car i od tada skoro pa svakodnevno objavljuje nešto vezano sa svoju naslednicu iako fizički nije pored nje, budući da se vratio u rodnu Hrvatsku.

„Živeće kao kraljica“

Podsetimo, Filip Car se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove.

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip tada.

Aleksandra Nikolić pokazala liniju! Bivša rijaliti učesnica objavila fotku iz lifta, a onda otkrila šta je kupila ćerkici

sledeća vest

Originalni tekst