Pop diva imala je stravične probleme zbog nastupa koji je trebalo da održi u jednom hotelu

Zbog pretnji pojedinaca u Crnoj Gori koji zagovaraju mržnju između tamošnjeg i srpskog naroda, i reakcija na ispravne stavove o Kosovu i Metohiji, Jelena Karleuša odlučila je da otkaže nastup u jednom hotelu kako ne bi rizikovala i svoju, ali i bezbednost svoje publike tamo.

Foto: Tanja Andric

 

Kako Informer saznaje od izvora bliskog Jeleni, upućivali su joj strašne reči zbog kojih je morala sve da otkaže:

– Jelena i njen tim su dobijali pretnje koje nisu smeli da ignorišu zbog opšte bezbednosti na nastupu, a počelo je da se zahteva i na društvenim mrežama da joj se zabrani dolazak u Crnu Goru. Bila je preplašena najviše jer se plašila da bi neki incident mogao da se dogodi, te je bila zabrinuta da neko ne naudi njenoj publici zbog koje ona rado i nastupa u Crnoj Gori – izjavio je izvor za Informer.

Foto: Instagram printscreen

 

A Jelena se i javno obratila svojoj publici koja je željno iščekivala njen koncert: 

– Nažalost, primorana sam da otkažem najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubog mešanja politike u moj nastup. Nadam se da divan bratski narod Crne Gore neće dozvoliti da razne političke struje u Crnoj Gori napadaju pevače iz Srbije. Žao mi je sto ovih dana svi možemo da vidimo kako moju zemlju napadaju, podržavaju otimanje teritorije i glasaju protiv moje zemlje i mog naroda, a onda se ljute kada neko glasno postavi pitanje: „Zašto braćo?“ – napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Jelena Karleuša poznata je kao veliki patriota i neko ko se oduvek zalagao za svoj narod i mir, a ovo se nikada nije sviđalo onima koji zagovaraju nemire u regionu. 

Originalni tekst