Gostujući u emisiji „Amidži šou“, Kulićeva je pokazala svoju zavidnu figuru, a od voditeljke televizije „Pink“ je, na kraju, dobila i poklon.

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić, nedavno je gostovala u emisiji „Amidži šou“, a tom prilikom je voditeljka Tijana Stoisavljević pohvalila njen novi izgled.

Naime, poznato je da se Kulićeva, pre nekog vremena, podvrgla operaciji želuca, zbog koje je umalo i platila glavom, a kako se na sreću sve dobro završilo, Miksi je skinula veliki broj kilograma.

To veče, Tijana je na sebi imala prelepu, dugu crnu haljinu, koja je Miljani zapala za oko. Stoisavljevićava je na svom Instagram profilu, u okviru storija, objavila fotografiju na kojoj se vidi Miljana koja nosi upravo Tijaninu crnu haljinu.

Miksi je ušla u moju haljinu, laganica – napisala je voditeljka i stavila u srce u okviru posta.

Foto: Printscreen/Instagram/tijana.stoisavljevic

 

Pored toga, objavila je i fotografiju na kojoj se nalazi upravo u toj crnoj haljini i napisala:

Ja, sinoć, dok mi Miljana nije „skinula“ haljinu.

Nakon, toga, objasnila je šta se zapravo dogodilo:

Ona je mene, usred lajva, dok neko drugi odgovara, pitala: „Tićo, Tićo je l’ možeš ti meni da daš tu haljinu, da mi je pokloniš, da se ti i ja zamenimo? Ja sam se zaljubila u tu haljinu!“ (smeh) Rekla sam da može, otišla sam i presvukla se u svoju drugu haljinu i poklonila joj ovu što joj se dopala. (smeh) Ali moram priznati da sam i ja jedva ušla u nju – rekla je kroz smeh Tijana za Telegraf. 

Miljana se slomila zbog sina Željka i Ivana Marinkovića! Otišla u Rajski vrt, pa smislila plan kako da spoji oca i sina (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst