Fudbalski klub Crvena zvezda je tradicionalno pred uskršnje praznike ugostio nezbrinutu decu iz Zvečanske, svratišta za decu Beograd i centra za

ВЕЛИКО СРЦЕ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Деца без родитељског старања пред ускрс на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je tradicionalno pred Uskrs na Marakani ugostio i usrećio nezbrinutu decu iz Zvečanske, Svratišta za decu Beograd i Centra za porodični smeštaj i usvojenje Beograd.

– Najmlađi su uživali na atletskoj stazi podno severne tribine stadiona “Rajko Mitić”, gde su farbali jaja i družili se u sjajnoj atmosferi. Treću godinu zaredom u organizaciji našeg kluba preko 100 mališana je posetilo Marakanu, a Zvezda je još jednom pokazala da je odgovoran klub, kao i da je vreme praznika pravi momenat da se obrati pažnja na ugrožene slojeve našeg društva, navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Deca su uživala u uskršnjem druženju sa prvotimcima Zvezde. Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Srđan Mijailović, Omri Glazer, In Bom Hvang, Nemanja Milunović, Viktor Radojević, Uroš Sremčević, Zoran Popović, Lazar Nikolić i Jovan Šljivić su zajedno sa mališanima šarali jaja, fotografisali se i odigrali partiju fudbala.

Druženje na atletskoj stazi je nakon dva sata završeno, a za sam kraj sve goste klub je obradovao simboličnim poklonima.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst