BRUKA DENVERA KAKVA SE NE PAMTI! Nikola Jokić blizu eliminacije (VIDEO)

1 BRUKA DENVERA KAKVA SE NE PAMTI! Nikola Jokić blizu eliminacije (VIDEO)

KOŠARKAŠI Minesota timbervulvsa napravili su drugi brejk u Bol areni i poveli 2:0 u seriji polufinalne runde plej-ofa Zapadne konferencije. Od početka meča kontrolisali su gosti igru, a kako je vreme teklo, bilo je jasno u kome smeru će teći meč. Na kraju, Vulvsi su upisali pobedu rezultatom 106:80.

NAŠI PREDLOZI: Tip - tiket za utorak

0 NAŠI PREDLOZI: „Tip“ – tiket za utorak

JUČE nas je “izdao“ Mančester junajted koji nije mogao da pogodi mrežu protiv Kristal palasa, a za danas smo vam spremili nekoliko predloga koje predvodi fiks na PSŽ u polufinalu Lige šampiona.

DEFICIT TRI PUTA MANJI OD PLANIRANOG: Najviše prihoda od PDV

0 DEFICIT TRI PUTA MANJI OD PLANIRANOG: Najviše prihoda od PDV

U prvom tromesečju ove godine ostvaren je deficit republičkog budžeta od 19,7 milijardi dinara, što je bolje za 43,7 milijardi od planiranog deficita koji je iznosio 63,4 milijarde. Ovo je objavilo danas Ministarstvo finansija navodeći da su ostvareni prihodi iznosili 483,5 milijardi, a rashodi 503,2 milijarde dinara.

Najnovije vesti

ANA BRNABIĆ O SRAMNOM ATAKU NA PREMIJERA: Sve najlepše o Milošu Vučeviću govori to ko ga, kako i zbog čega napada

VUČEVIĆ: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

VUČEVIĆ: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

ČAST mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina, rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

SI SLETEO U SRBIJU: Predsednika Kine dočekali Vučić i državni vrh

SI SLETEO U SRBIJU: Predsednika Kine dočekali Vučić i državni vrh

UZ predsednika Aleksandra Vučića i prvu damu, kineskog predsednika Si Đinpinga na crvenom tepihu dočekala je delegacija Srbije koju čine premijer Miloš Vučević, predsednica Skupštine Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Marko Đurić, ambasadorka Srbije u Kini Maja Stefanović i kineski ambasador u Beogradu Li Ming sa suprugom.

Najnovije vesti

Originalni tekst