Najtraženiji umetnik na harmonici Aleksandar Sofronijević sutra će se zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici, doktorki medicine Kosani Stišović.

Za Aleksandra i Kosanu brak će biti kruna duge ljubavi, a posle ceremonije venčanja uslediće gala veselje za 400 odabranih zvanica.

Foto: Bojan Stevanović

 

U jeku priprema za svadbu, Sofronijević nije zaboravio ni na posao, pa je tako pre nekoliko dana objavio čak 20 legendarnih pesama u izvođenju svog orkestra. 

– Dragi prijatelji, poštovaoci dobre muzike i mog lika i dela, predstavljam vam projekat „Majstori za dušu“ kao jedan novi i drugačiji način predstavljanja večnih pesama i njihovih autora. Majstore za dušu možete slušati i na svim digitalnim platformama – napisao je Sofornijević.

Podsetimo, on je nedavno otvoreno govorio o devojci i tada je istakao da je konačno našao ženu svog života.

– Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo – rekao je ranije Sofronijević za Grand.

Ženi se Aca Sofronijević: Odredio i datum, evo kada će se fatalnoj doktorki zavetovati na večnu ljubav

sledeća vest

Originalni tekst