Novak Đoković je stigao na Rolan Garos bez ijednog osvojenog trofeja pre turnira u Parizu, a to se nije desilo dugi niz godina. Karlos Alkaraz smatra da i pored takvih rezultata sa Noletom mora da se bude na oprezu.

НИЈЕ ТО ЛОШЕ... Овако је Карлос Алкараз реаговао на то што је Новак Ђоковић на Ролан Гарос дошао без иједног трофеја у 2024.

Foto: EPA-EFE/STR

– Eto, to pokazuje da nas je navikao da osvaja sve. Igrao je nekoliko polufinala, to nije loše. Igrač kao Đoković nije osvojio ništa pre Rolan Garosa i da to je čudno. On sam je rekao da nije došao u najboljem momentu, svi to mogu da vide po rezultatima, rekao je treći teniser sveta.

Tome je dodao i da je, bez obzira na sve, moguće da Nole osvoji odnosno odbrani pehar:

– Uvek kažem i to mislim da Novak ima taj kapacitet da uprkos rezultatima može da dođe i da osvoji turnir. Morate da budete pažljivi sa Đokovićem. Smatram da uprkos tome što nije došao sa najboljim rezultatima da je uvek u samom vrhu favorita za titulu – zaključio je Karlitos.

BONUS VIDEO:  Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst