Makedonski šoumen objavio je fotografiju sa večere, na kojoj se našao sa Harisom Džinovićem.

Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak posle 22 godine zajedničkog života. Istovremeno, iz zatvora je izašao i Boki 13, a sada su se makedonski šoumen i folker našli na večeri u prestonici Makedonije. 

Naime, Bojan Jovanovski, kako glasi pravo Bokijevo ime, podelio je fotografiju na kojoj je nasmejan pozirao sa Džinovićem, a u opisu objave dodao je:

Posle pauze od 10 godina, ponovo se družim sa mojim dragim prijateljem Harisom. Prijatna večera i razgovor. Neprocenjivi trenuci – napisao je Boki 13 u opisu svoje objave.

Podsetimo, Bojan Jovanovski, iliti Boki 13, nedavno je izašao iz zatvora, gde je bio četiri i po godine, a više o tome govorio je u nedavno emitovanom podkastu

– Preživeo sam golgotu koju retko ko može da izdrži. Fizički izgledam zdravo, ali imam problem sa unutrašnjim organima, može da mi se odjednom sloši, nemam ceo organ, primam terapije. Mene je 20 minuta delilo od smrti, tamo gde sam bio su me hitno operisali. Tokom ovog razgovora moram da imam dve-tri pauze da bih jeo, moram da jedem na dva-tri sata. Od terapije su mi neki delovi tela izobličeni. Bez obzira na to što sam doživeo sve što sam doživeo, moram da pozdravim odluku suda. I što su me, kada sam bio operisan, dobro čuvali – rekao je Jovanovski za „Lavarov podkast“.

MC Stojan zabranio Zorani Mićanović da peva? Folker sada odlučio da stane na put glasinama - evo šta je istina

sledeća vest

Originalni tekst