Pobednica „Zadruge 6“ objavila je fotku sa napupelim stomakom, a Filip Car odmah je komentarisao.

Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a odnosi sa bivšim dečkom i ocem deteta, Filipom Carem, sve su bolji.

Iako su na emotivnu vezu stavili tačku, njihova komunikacija je odlična, u prilog čemu govore i komentari ispod objave pobednice „Zadruge 6“.

Nikolićeva je, naime, objavila fotku sa povećim stomakom, odmah nakon napuštanja ginekološke ordinacije, a Car je reagovao emotikonima srca, ali i simbolom pileta koje se izleže iz jajeta. 

Kejt Midlton konačno uslikana! Pojavila se prvi put u javnosti nakon operacije, evo u kom je stanju princeza od Velsa (FOTO)

sledeća vest

Izbori 2024

Mali: Vlast se osvaja na izborima, a ne uličarskim ponašanjem u Skupštini! Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Dačić: Podržavamo izbor Ane Brnabić za predsednika Skupštine! Jovanović: Osuđujem nasilje licemernih predstavnika opozicije Secikese, prevaranti, srbomrsci i ponavljači vrešaju i nasrću na najvećeg živog srpskog naučnika!

Originalni tekst