Pevač Aco Pejović, gostovao je pre par dana u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrio šok detalje sa putovanja na Floridi.

– Bio sam na Floridi, bili smo kod jednog ozbiljnog gospodina i šmekera i bilo je 4 sata ujutru.  On kaže što se mi ne bismo sad okupali, tu nam je Meksički zaliv, i ja kažem ajmo. Postoji snimak, ali ga ja nikada neću pustiti – naglasio je pevač nekoliko puta, pa nastavio:

Foto: Youtube printscreeen

 

Prijatelj kaže ovo je moja plaža i ovde se kupamo kako nama odgovara. On kreće da skida gaće i ulazi u vodu. I sad mi idemo na kupanje, a i ja najmilije žute gaće koje imam skinem sa sebe. Posle ih nikada nisam našao, jer ih je voda odnela, sat, dva smo išli sa telefonima i tražili ih, ali voda ih je odnela. Ja sam ušao u vodu, kupao se i ludirao i taj snimak ne mogu da vam pustim – pričao je Aco, pa zapanjio sve.

Sutra ujutru sam se prehladio, a najveća fora u svemu tome je što je to zapravo zaliv gde se mreste ajkule. Nikad u životu tu ne bih ušao da sam znao. Nekad se desi da nekoga pojedu i to je to – završio je Aco.


Emina Jahović priznala da ima veliki problem od kada je sa sinovima došla u Srbiju

sledeća vest

Originalni tekst