Astrolozi su proučili i analizrali mesec koji je pred nama i kažu da u aprilu možemo očekivati tri posebno srećna i povoljna dana od kojih blagodeti može imati svaki horoskopski znak.

Svaki horoskopski znak bi trebalo da se fokusira na ove datume u aprilu i da ih obeleži u kalendaru:

4. april

Astrolozi ističu da je reč o –  „ogledalo datumu“ jer u njemu imamo dve četvorke, a broj 4 u numerologiji predstavlja četiri elementa – zemlju, vodu, vatru i vazduh.

Tog dana je bitno obratiti posebnu pažnju na sve što je hitno u vašem životu.

Takođe, vreme je pogodno za kupovinu, ali i za upoznavanje novih ljudi, bilo uživo ili na internetu.

Važno je da se ovog dana dodatno posvetite porodici, prijateljima, odnosno svim dragim ljudima koji vam ulepšavaju svakodnevicu. Na kraju tog dana priuštite sebi pošten odmor i opustite se.

Foto: Shuterstock

 

14. april

Radi se datumu koji najavljuje harmoniju i to valja iskoristiti.

Dobar je trenutak da kratko zastanete i promislite o ciljevima u životu prema kojima biste morali da krenete. Neke stvari će vam se iskristalisati, bolje ćete shvatati koja vam je svrha i koje veštine posedujete, a kojih do sad možda niste bili svesni.

Osetićete snagu potrebnu za novi početak i dovršetak nekih zaostataka, i to treba svakako da iskoristite.

Osim toga, tog dana biste mogli čuti neke kritike – radi se o konstruktivnim kritikama koje će vam olakšati život. Prihvatite neke savete ljudi za koje znate da im je stalo do vas.

Foto: Shutterstock

 

22. april

Ovaj datum obeležiće buđenje pozitivne energije, optimizma u ljudima i veće ljubaznosti koju iskazuju jedni prema drugima.

Maksimum te pozitivne energije osetiće se u noći sa 22. na 23. april, a celi 22. april biće vrlo povoljan za čišćenje uma od svega negativnog što se nakupilo vremenom.

Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i obeshrabruje. Pronađite u sebi snagu i hrabro hodajte prema cilju koji ste si zacrtali.

Takođe, imajte na umu da ćete biti uspešniji u svemu ako pokažete malo više ljubaznosti i topline drugim ljudima.

Mesec je ušao u Jarca! 3 znaka neka se spreme za pozitivne promene

sledeća vest

TV

Sam protiv svih! Putin je poslednji stub odbrane normalnog sveta od kolektivnog Zapada i NATO agresora! Pa ti nisi Jakovljević?! Antisrbe Sabahudina Gruhonjića i Mariniku Čobanu ne plaća Đilas već neki veći izdajnik! (VIDEO) Bezbednosne službe nisu htele da ubiju Pavelića? Ustaše su u Argentini radile prljave poslove za režim! (VIDEO)

Live TV

Bezbednosne službe nisu htele da ubiju Pavelića? Ustaše su u Argentini radile prljave poslove za režim! (VIDEO)

Memoari vođe NDH Ante Pavelića, objavljeni su u Kijevu u izdavačkoj kući registrovanoj u ulici još jednog poklonika nacista Stepana Bandere. Kažu da bi ova skandalozna vest možda prošla da nije bilo šefa ukrajinskog jevrejskog komiteta Eduarda Dolinskog. On je digao uzbunu navodeći da je Pavelić bio šef marionetske vlade Hrvatske, saveznik Nacističke Nemačke, krvnik Jevreja, Srba i Roma i da je nedopustivo što su njegovi nazovi memoari štampani u Kijevu. Da li je trebalo da usledi neka reakcija, Brisela, Zapada? Odgovore na ovo pitanje dali su lider Srpske desnica Miša Vacić i ćerka Blagoja Jovovića, Marija, tokom gostovanja u „Info jutru“ na Informer TV.

Opozicija ne shvata da je država ozbiljna stvar! Božić: Ne mogu da razumem tu

Live TV

Opozicija ne shvata da je država ozbiljna stvar! Božić: Ne mogu da razumem tu „toalet koaliciju“! (VIDEO)

Prvi kolegijum Skupštine Srbije posvećen preporukama ODIHR-a o izborima završen je juče, posle višečasovne rasprave, bez dogovora, a razgovori se nastavljaju u sredu. Predsednica parlamenta Ana Brnabić kazala je da su prihvaćena dva zahteva opozicije – formiranje nezavisne komisije za kontrolu i reviziju biračkog spiska i da javni servis objektivno izveštava i bude podjednako dostupan svima. Jedino, dodala je, nisu mogli da prihvate da beogradski i lokalni izbori koji nisu održani u decembru budu održani istog dana. Na ovu temu za Informer TV govorila je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić u „Info jutru“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst