RUSI dočekuju u četvrtak uveče na stadionu Dinama selekciju Srbije u prijateljskom meču koji je već poprimio susret dva bratska naroda i selekcije. Dvojica fudbalera CSKA su već na spisku selektora „orlova“ Dragana Stojkovića Piksija. Saša Zdjelar i Milan Gajić su posebno motivisani za utakmicu u gradu u kojem već duže vremena zarađuju fudbalski hleb. Saša Zdjelar otkriva kako su izgledali neki od razgovori sa trojicom saigrača iz CSKA.

ЗДЈЕЛАР ПЛАШИ РУСЕ: Не бих био у кожи мог штопера

Foto: EPA-EFE/STRINGER

– Malo smo se šalili, pogotovo ja sa štoperom, a sve zbog onoga što ga očekuje sa Mitrovićem. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži. On je igrao u Beogradu kada smo ih pobedili 5:0. Osetio je Mitrovu snagu dobro. Sve su to neke naše interne šale. Mnogo nas poštuju, prate igre naših igrača u evropskim ligama, imaće veliki motiv, sigurno da jedva čekaju da izađu na teren – kaže Zdjelar.

Imaju i Rusi igrače koji nastupaju sa dosta uspeha u inostranim ligama.

– Ovo će im biti najjača provera u poslednje vreme, praktično od trenutka kada se nalaze pod sankcijama zbog kojih ne mogu da igraju u evropskim takmičenjima. Za ovaj meč su pozvali sve najbolje što imaju i siguran sam da će biti jako motivisani da se u ovom meču pokažu u najboljem svetlu – zaključuje Zdjelar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst