Filip je priznao da bi voleo da ćerkica nosi njegovo prezime, kao i da se neće buniti ako Aleksandra odluči drugačije.

Bivši učesnici rijalitija, Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će dobiti svoje prvo dete. Njih dvoje su nedavno, ponovo raskinuli svoju vezu, zbog čega je Aleksandra spakovala kofere i napustila Crikvenicu gde je živela sa Carem. 

Filip je sada na svom Tiktoku govorio o svojoj ćerkici i istakao da ne zna koje će prezime nositi njegova naslednica. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Da li će dete nositi tvoje prezime i da li ćeš učestvovati u davanju imena? – glasilo je pitanje.

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je bivši zadrugar.

Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

 

Filip je priznao da bi voleo da učestvuje u davanju imena za naslednicu, kao i da se neće buniti ako mu Aleksandra nr bude to dozvolila. 

– Naravno da mislim učestvovati u davanju imena. Video sam da je zadnji put Aleksandra rekla da će ona dati ime. Probaću nekako da joj kažem da se zajedno dogovorimo. Bilo je par imena koja su se svidela i meni i njoj, ali voleo bih da učestvujem u davanju imena. I ako ne budem učestvovao, neka je ono živo i zdravo. Ako hoće neka da ime Spomenka, samo da je živa i zdrava, kakvo god ime joj da nebitno – zaključio je on.


Ima lift do zgrade, pumpu i motel: Ovako živi Halid Bešlić u Sarajevu, a sada je pazario još jednu nekretninu

sledeća vest

Originalni tekst