Australijan open 2024 se zahuktava, a najnovije vesti iz Melburna i nemaju baš mnogo veze sa samim zbivanjima na teniskom terenu. Iako se, ni kriv ni dužan, i Novak Đoković našao u toj priči.

УЛОВИЛА НОВАКА ЂОКОВИЋА У МЕЛБУРНУ, А ОНДА... Позната плесачица одмах оптужена да је супругу уништила каријеру

Instagram / Andrea Belan

Australijan open 2024 se zahuktava, a najnovije vesti iz Melburna i nemaju baš mnogo veze sa samim zbivanjima na teniskom terenu. Iako se, ni kriv ni dužan, i Novak Đoković našao u toj priči.

Nole već godinama, gde god da igra, nesebično odgovara na molbe svih koji bi da sa njim naprave zajedničku fotografiju. Dešava se to i van terena, a naročito u Melburnu, gde je ovog januara stigao kao apsolutni rekorder, sa deset tamošnjih grend slem titula i to kao aktuelni šampion.

Upravo na obrisima Australijan opena, svoju želju da se sa Noletom fotografiše sprovela je u delo rumunska plesačica, Andrea Balan, inače supruga tenisera Viktora Kornee.

I, to je bio povod za jedan mali skandal.

Evo kako je o tome hrvatsku javnost izvestila „Slobodna Dalmacija“ (koristeći u naslovu i lokalni izraz, „jezikova juha“, tj. „supa od jezika“, što znači grdnja)

„Poznata plesačica ulovila Đokovića, opalila sliku, pa dobila jezikovu juhu, optužena da je suprugu uništila karijeru

Andreea Balan rumunska je plesačica i pevačica, no i supruga tenisera Viktora Kornee.

Sada je uzburkala duhove u svojoj domovini jer je objavila fotografiju iz Melburna:

Baš pre početka dvoboja Novaka Đokovića i splitskog tenisera Dina Prižmića slikala se s Đokovićem.

Isto je potom uradio i njezin suprug. No, odmah su reagovali pratitelji na društvenim mrežama.

Jedna joj je žena poručila da ostavi supruga na miru da sam ide na turnire, jer je, navodno, ona uništila njegovu karijeru.

– Dušo, nemaš pojma koliko je teniserima teško na turnirima i koliko je važno imati člana porodice da ih bodri – odgovorila je Andreea“, a zaključuje splitski list.

Inače, Viktor Kornea je najbolji plasman u pojedinačnoj konkurenciji imao 2019, kada je bio 869., a onda je pao i ispod 1.300. pozicije, posvetivši se potom igri dublova – u kojima je ovaj 30-godišnjak trenutno 69. na svetu (a najviše je dostigao 65. mesto). U belom sportu je dosad zaradio 180.001 američki dolar.

Kada igra Novak Đoković?

Podsetimo, posle velikih uzbuđenja u meču protiv 18-godišnjeg Hrvata, koji je oduševio i samog srpskog asa, Novak Đoković se mnogo teže nego što su mnogi mislili, jer se ipak radi aktuelnom šampionu – plasirao u drugo kolo Australijan opena.

Danas je Nole saznao i ko mu je naredni rival, ali još uvek nije poznato u kom terminu. Ono što se zna, to je da će njihov meč sigurno biti u sredu.

Pratite i njega, i sve ostalo vezano za Australijan open, ali i tenis uopšte – na sportskim stranicama portala „Novosti“.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg – Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst