Muzička zvezda je sumorno nedeljno jutro začinila vrelim kadrovima svog izvajanog tela.

Jelena Karleuša uveliko gazi petu deceniju, međutim, još uvek važi za najatraktivniju pevačicu na ovim prostorima.

Muzička zvezda smatrana je najvećim seks-simbolom godinama unazad, a poslednji snimak koji je objavila putem društvene mreže Instagram i te kako ide u prilog tim verovanjima.

Jelena se snimila u svom luksuznom domu na Dedinju, a na sebi je ponela široku trenerku i kratki topić, koji osim toga što je istakao njene bujne grudi, bacio je akcenat na izvajan stomak i istrenirane trbušnjake.

Kada se okrenula, Jelena je pokazala i trćastu guzu, a supritlno tverkovanje dodatno je raspalilo maštu pripadnicima jačeg pola.

Tiktoker jeo kao JK, a Karli ručka samo srpska jela: Morao da proba omražene veganske specijalitete, na kraju došlo do šok obrta (VIDEO)

sledeća vest

Hronika

Zvicer planirao likvidaciju škaljarca na Svetoj Gori? Skaj prepiska kavčana Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

U stravičnoj saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u Leskovcu, kada je kombi sleteo sa puta, povređeno je devet osoba od kojih je pet tinejdžera. Povređeni su: V.Ć. (51), M.Ć. (19), M.S. (18), A.S.(20), L.S. (19), M.S. (19), L.Ć. (17), A.S. (14), R.S. (46)

Srbin i Nemac pokušali da opljačkaju Skinuo pločice sa jakni, pa pokušao da pobegne iz radnje: Uhapšen Srbin u Italiji Bežao policijskoj poteri, pa se zabio u autobus: Vozač iz Srbije uhapšen kod devojke u Berlinu

Originalni tekst