Dženan Lončarević pojavio se prvi put u javnosti od kako se saznalo da se razvodi. Činilo se da je pevač dobro razpoložen ali pesma kojom je otvorio nastup probudila je sumnju.

Lončarević je poznat kao neko ko veoma retko govori o svom privatnom životu, a svoju suprugu upoznao je pre nego što je postao slavan. Nikada se nije pojavljivala u javnosti, kao ni njihova deca, a javnost je njeno ime saznala tek juče kada je obelodanjeno da se par razvodi posle 25 godina braka. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Večeras je nastup započeo romantičnom baladom kolege Vlade Georgieva „Živim da te nađem.

Živim da te nađem,
zbog tebe živim ja,
ti si jedini razlog ja znam,
al’ ostani sama,dok te
pronađem, i da te vratim…

Svako te pominje i ko da vjerujem
da tako govoriš o nama.
Pomislim poziv je tvoj…

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

S obzirom da je Dženan kao i mnogo puta ranije ostao nem na sva pitanja o privatnom životu, ostaje nam samo da nagađamo da li je možda ovu pesmu večeras posvetio supruzi Samiri.

Kao što je Informer već pisao Samira je za medije potvrdila da se razvodi od pevača, a ispričala je i sve što zna o njegovoj ljubavnici s kojom je pevač kako se priča već 15 godina. Kako je rekla u razgovoru za naš portal tek nedavno je saznala da Dženan sa ženom sa kojom živi ima i dete.

Oglasio se Dženan Lončarević! Na brojna pitanja pevač izustio samo ovo! (VIDEO)

sledeća vest

TV

Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

Izrael ne bi mogao da opstane bez Amerike! Svet će ući u mirniju fazu ako Tramp pobedi na izborima! (VIDEO) Vašington u strahu jer zna za šta je Iran sposoban! Pakao Bliskog istoka dostiže tačku ključanja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst