Najintrigantniji učesnici rijalitija „Elita“ gostovali su u emisiji „Magazin in“ , a najveću pažnju izazvali su odgovori bivših partnera Mione i Stanislava.

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda bili su gosti današnje emisije Sanje Marinković.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Gosti su imali zadatak da otkriju po tri lepe osobine jedni o drugima. Prva je Milena navela tri lepe osobine o Anđelu Rankoviću. Kačavenda smatra da je Ranković elokventan, šarmantan i obrazovan, a on za Milenu misli da je borbena, posvećena i požrtvovana.

Emisija je postala još zanimljivija kada su ovaj zadatak dobili Miona i Stanislav.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

– Stanislav je lojalan, požrtvovan i istrajan – rekla je Miona.
– Malopre si rekla da nije požrtvovan – rekla je voditeljka.
– Pa nije u ljubavnim odnosima – rekla je Miona.
– Pa niste vi bili poslovni partneri, nemoj da mu se obraćaš kao šefu – rekla je voditeljka

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Ja zaista moram tako da mu se obraćam – rekla je Miona.
– Ona je iskrena kad je zaljubljena jako, požrtvovana kad je u nekom odnosu i posvećena – rekao je Stanislav o Mioni.
– Rekao je istinu o meni, hvala mu na tome. Lepo sam se osećala, nikada me nije ni pljuvao, mnogi bi voleli, ali… – istakla je Miona.

sledeća vest

Sport

Drama u Torinu! Vlahovića zovu u Premijer ligu! Bomba iz Humske! Informer saznaje: Kevin Panter napušta Partizan! Kakav šok! Janik Siner se povukao sa mastersa u Rimu! Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Partizan

Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Generalnom direktoru Milošu Vazuri sam rekao: ‘Nemoj da si naivan, tapšu te po leđima, zaposli mi ćerku, sina, ovoga, onoga. Cela familija se zaposli, a sutra kada bude problem tebe će prvog da šutnu’. Zato se drže zajedno, samo nemojte da mi ljubite grb, da se busate, kaže Igor Duljaj, doskorašnji trener crno-belih.

Može li gore! Barsa izgubila derbi i poklonila Realu titulu!

Originalni tekst