Miljana Kulić je sinoć imala žestoku svađu sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, nakon čega je najavila krivičnu prijavu i tužbu.

Miljana je danas rešila da se vidi sa svojim advokatom, kako bi podnela tužbu protiv Bebice.

U poslednjih par dana njih dvoje svakodnevno imaju žestoke sukobe, koji često završe i fizičkim okršajem, a sada je Kulićeva odlučila da i pravne korake preduzme protiv bivšeg partnera.

– I za sinoćno pljuvanje porodice, idu dve tužbe! Nećeš imati mira! Čim se završi lajv, u pola sedam! Videćeš! Videćeš! Nećeš imati mira – rekla je Miljana i nastavila:

Foto: Printscreen You Tube

 

– Kad mi se da, što bi rekao Stanislav, budem! Za ove podlive, kad mi se da, budem! Budem te polivala, budem te pokrivala! Pogledaj prst, a ja to da sam uradila… Otekao mi je, ide mi ovako (krivo)… Pa da vidimo – rekla je Kulićeva. 

Pored tužbe za zaštitu ličnih prava, Miljana planira da podnese i tužbu koja se odnosi na ekonomsku štetu i materijalne gubitke koje je pretrpela tokom veze sa Nenadom Macanovićem.

Pojavila se stara fotografija sa venčanja Ruške Jakić: Voditeljka neprepoznatljiva, niko ne bi rekao da je ovo ona

sledeća vest

Sport

Drama u Torinu! Vlahovića zovu u Premijer ligu! Bomba iz Humske! Informer saznaje: Kevin Panter napušta Partizan! Kakav šok! Janik Siner se povukao sa mastersa u Rimu! Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Partizan

Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Generalnom direktoru Milošu Vazuri sam rekao: ‘Nemoj da si naivan, tapšu te po leđima, zaposli mi ćerku, sina, ovoga, onoga. Cela familija se zaposli, a sutra kada bude problem tebe će prvog da šutnu’. Zato se drže zajedno, samo nemojte da mi ljubite grb, da se busate, kaže Igor Duljaj, doskorašnji trener crno-belih.

Može li gore! Barsa izgubila derbi i poklonila Realu titulu!

Originalni tekst