Glumica i košarkaš usnimljeni su kako uživaju u lepom danu nedaleko od luksuzne zgrade u kojoj stanuju.

Vest o razvodu braka Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin odjeknula je poput bombe. Medijima su odmah krenule da kruže brojne teorije, a javnost je bila iznenađena kada se glumica sa ćerkom Petrom pojavila na utakmici košarkaškog asa.

Dok čaršija bruji i spekuliše, popularni par nastavio je sa svojim životom, o čemu svedoče kadrovi „Paparaco lova“.

Ekipa emisije snimila je Miloša i Jelisaveta u njihovom kraju, na Vračaru, kako u društvu prijatelja uživaju u lepom i sunčanom danu. 

U restoranu se nisu gledali u oči, mada je izgledalo da je među njima sve u redu. Nakon boravka u objektu, supružnici su se otisnuli put kuće, a u tom momentu glumica je sportistu uhvatila za rame, što je njihov jedini fizčki kontakt koji je zabeležen u pomenutom videu.

Ceo prilog pogledajte u videu ispod.

sledeća vest

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

Zelenski se krije da ga Putin Duboka država preko projekta Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst