Pobednica „Velikog brata“ nestala je bez traga 27.04.2022. godine, a ni danas ne postoje tragovi koji bi mogli da upute na to šta se sa njom zapravo dogodilo te kobne noći.

Marijana Seifert, koju je javnost upoznala tokom trajanja rijalitija „Veliki brat“, u kojem je ona učestvovala, ali i pobedila 2011. godine, već dve godine se vodi kao nestala osoba.

Njen slučaj intrigira čitav region, jer od nje nema ni traga ni glasa, ali nema ni tragova koji bi uputili na to gde se ona nalazi.

Njena priča, kada je život na javnoj sceni u pitanju, počela je upravo te 2011. godine, kada se ova Hrvatica, zajedno sa ostalim ukućanima, uselila u kuću „Velikog brata“. Marijana je tada bila udata i od starta je isticala da je ponosna majka dve devojčice.

Ipak, tadašnja rijaliti učesnica, ubrzo je uplovila u vezu sa mladim Nikolom Nemeševićem Nemešem, a milioni gledalaca su mesecima u prenosima uživo i tokom emisija pratili njihovu ljubavnu priču.

Upravo je Marijana iz ovog takmičenja izašla kao pobednica, ali po izlasku iz rijalitija nastavila je da ređa skandale.

Foto: Shutterstock/YouTube printscreen/ATA images

 

U nekoliko navrata je raskidala i mirila se sa Nemeševićem, ali se ovaj par, ipak, nakon svega odlučio na brak, te su se 2016. godine venčali u Istri. Ipak, sreća nije dugo potrajala, te su se, samo godinu dana kasnije, odnosno 2017. godine i razveli.

Pre tačno dve godine, tog 27.04.2022. javnost je potresla vest da je Marijana Čvrljak nestala.

Dani su prolazili, teorije su se nizale, ali nekadašnjoj rijaliti učesnici nije bilo ni traga ni glasa. Jedna od teorija, koja se odmah pojavila, jeste i da je nesrećna žena skočila sa mosta, jer su na njemu pronađene njene lične stvari, međutim, telo nikada nije pronađeno.

Foto: Miloš Rafailović

 

Sa druge strane, Marijanina porodica sumnja da je ona ubijena, a neki od njenih najbližih su čak optuživali i njenog muža. U javnosti su se čak svojevremeno pojavile i poruke koje je Seifertova slala drugarici neposredno pred nestanak, a u kojima piše da se plaši za svoj život i da se plaši onoga što bi muž mogao da joj uradi.

Maja Kovačević, Marijanina sestra, bila je čak i učesnica rijalitija „Zadruga“, te je tamo iznela svoju ispovest na koju apsolutno niko nije ostao ravnodušan. Kovačevićeva je tvrdila da je njena sestra ubijena, a iznela je i niz optužbi na račun nadležnih organa. Prema njenim rečima, porodica ne dobija adekvatne informacije o slučaju, a nije im dozvoljen čak ni uvid u snimke sa nadzornih kamera.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Porodica Marijane Seifert ne odustaje od traganja, ali novih informacija o ovom slučaju, nažalost, i dalje nema.

sledeća vest

Originalni tekst