Od kada je Aneli Ahmić ušla u „Elitu“, ne prestaje da se piše i priča o njoj i njenom bivšem suprugu, Asminu Durdžiću, a informacije o njihovom odnosu i životu često dospevaju u javnost.

Sada je svetlost dana ugledala prepiska između majke aktuelne učesnice „Elite“ Aneli Ahmić i kontroverznog biznismena Asmina Durdžića.

– Ja sam njoj prošli mesec dao 4.300 evra, da bi se drogirala. Ostavila si ih same, gladne, otišla sa njim tri dana, taj slikar što te crtao… Aneli je morala ići da prosi kifle u pekari – poručivao je Asmin.

Foto: printscreen

 

– Sram te bilo. Ona će tužiti odmah, bolje ne pravi probleme – poručivala je Jasna.

– Meni nije samo jasno da ti kao majka to podržavaš i kažeš da je normalno, a tri puta ti je bila klinički mrtva u Sarajevu zbog droge – navodio je on.

– Srami se, ‘ajde ne piši mi – pisala je Jasna, sudeći po porukama.


sledeća vest

Hronika

Huliganima koji su u Vukovaru pretukli tinejdžere određen pritvor! Napali dečake na Badnji dan jer govore ekavicom Pobili se migranti, jedan izboden nožem! Užasan incident, reagovala policija Krv na trotoaru, komadi odeće i čaure... Prizori nakon likvidacije Spisak

Jeziva ispovest

„To nisu deca, to su monstrumi! Sestra ubijenog Dragoslava J. očajna od bola: „Deo lobanje mu se zabio u mozak“

ODE moj Gile, moj brat. Nikada više mi neće reći seko moja jedina, pomilovati me, pohvaliti, izgrditi ako treba. Stradao je na pravdi Boga, ali zar tako? Zar nepoznati momci, tako reći još deca od 20 i 22 godine da ga svirepo pretuku, a onda, kao smeće, bace u žbunje i ostave da umire na hladnoći, kao pseto. Pa, to nisu deca, to su monstrumi!

Originalni tekst