Rijaliti učesnica je ispred bivše supruge govorila o kajanju koje oseća povodom ulaska u brak.

Anita Stanojlović gošća je večerašnje emisije „Amidži šou“, zajedno sa bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom i sadašnjim dečkom, Anđelom Rankovićem. 

Tom prilikom, Stanojlovićeva je istakla da je posle 20 dana videla da brak sa Matorom nije ono što je očekivala, te i da joj je to najveća greška.

– Anita, poslednji put kada smo se videli, bila si u braku sa Matorom – rekao je Ognjen.

– Ja se ne sećam toga (smeh). Kada sam videla da to nije to?! Možda posle nekih 20 dana, kada smo počele da živimo zajedno…Očigledno da nisam dovoljno razmislila i da nisam to shvatila kao ozbiljnu stvar – rekla je Anita.

Foto: pink rs

 

– Jel’ tebi smeta što je bila u braku sa ženom? – pitao je Ognjen Anđela.

– Nije mi to pohvalno i lepo za nju, ja verujem da je to bio njen ispad i eksperiment koji je započet u rijalitiju. Smatram da je bila psihički nestabilna. Da, ona je to uradila sama, sama je to želela, to je bila njena želja i odluka. Nije mi pravilo problem sve to za nju, ali mislim da njoj to nije bilo potrebno, ali mi ne pravi problem kada sam s njom u vezi – rekao je Anđelo.

– Anita, tebi je s Matorom jedino homoseksualno iskustvo? – pitao je Ognjen.

– Da, prvo. Verovatno mi je zbog toga bilo zanimljivo, do njega sam se vodila time da sve treba u životu – rekla je Anita.

Originalni tekst