Mlada pevačica, ipak, ljuta što nije pobedila Teya Doru i otišla na „Evroviziju 2024“

Anđela Ignjatović Breskvica imala je više glasova publike u finalu takmičenja „Pesma za Evroviziju“, u odnosu na Teya Doru koja je s pesmom „Ramonda“, ipak,  pobedila zahvaljujući bodovanju članova žirija. Nakon ovoga, podeljena publika, Breskvičini fanovi, rešili su da naprave proteste ispred RTS-a.

Foto: Youtube printscreeen

 

Na opšte iznenađenje, Breskvica je podržala svoje fanove:

– Prvo, neću nikome ništa da branim, treba da se protestuje – rekla je Breskvica.

Iako su podelile Srbiju svojom umetnošću, mlade muzičke zvezde nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama.

I dok fanovi žele da izađu na ulice, dve pevačice tvrde da se podržavaju.

Foto: ATAIMAGES

 

Teya Dora je rekla da sa Breskvicom ima skroz korektan odnos.

– Apsolutno smo se podržavale tokom takmičenja, pomagale smo se međusobno, davale savete, čak smo i pitale jedna drugu oko pojedinih tehničkih stvari. U svakom slučaju, i dalje se podržavamo – rekla je Teya Dora.

Potom je Anđela Ignjatović komentarisala navode da nema simpatije između njih dve.

– Ne znam zašto javnost ima takvu sliku, mi smo se podržavale od samog početka, to su naši fanovi koji se podele, to tako funkcioniše, ali smatram da je očiglendo koliko se podržavamo i gotivimo – rekla je Breskvica.

Teya Dora je odgonetnula kako reaguje na negativne komentare:

– Stvarno se ne bavim negativnim komentarima, a nemam običaj da čitam komentare na Jutjubu. Oslanjam se na poruke na Instragramu, a tamo sam pročitala samo prelepe poruke i znakove podrške.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Breskvica je takođe rekla da se ne osvrće na negativne komentare:

– Od početka moje karijere, kada god objavim ili kažem nešto, pojave se ljudi koji me podržavaju, kao i oni koji me ne podržavaju. To mi nije ništa strano.

U subotu će pristalice obe pevačice izneti svoje zahteve ispred zgrade RTS-a, prvi će doći da traže promenu rezultata, dok će drugi verovatno da brane rezultate. Nadamo se da će se sve završiti kako je i počelo – pesmom.

KOLUMNA DRAGUTIN MATANOVIĆ - Breskvica, Teya Dora i Olivera Kovačević (VIDEO)

sledeća vest

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Kao na Pesmi za Evroviziju! Sremci izabrali najbolju komšinicu, a glasanje neizvesno do samog kraja! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja!

Originalni tekst