OSUĐEN ZA PREVARU I IZNUDU: Ko to uz Miloša Jovanovića želi da odlučuje o sudbini Beograda?

60 OSUĐEN ZA PREVARU I IZNUDU: Ko to uz Miloša Jovanovića želi da odlučuje o sudbini Beograda?

PRAVOSNAŽNOM presudom za prevare i iznude, na dve godine zatvora osuđeni Uroš Janković, na sastanku opozicionog Novog DSS, uz Miloša Jovanovića želi da odlučuje o sudbini Beograda.

AKO GLASATE ZA MILOŠA JOVANOVIĆA GLASATE ZA OVE STVARI: Ukidanje Srpske, priznanje Kosova, sankcije Rusiji... (VIDEO)

41 AKO GLASATE ZA MILOŠA JOVANOVIĆA GLASATE ZA OVE STVARI: Ukidanje Srpske, priznanje Kosova, sankcije Rusiji… (VIDEO)

LIDER koalicije NADA i lažni patriota Miloš Jovanović formalno je deo ekipe koja poručuje „Srbi su genocidni narod“.

PROTUVA KOJA JE ZBRISALA IZ KNINA BRANI KURTIJA Nikolićeva oštro o Ponošu: Mrsko ti je sve što je srpsko, a hrvatsko miluje (FOTO)

40 PROTUVA KOJA JE ZBRISALA IZ KNINA BRANI KURTIJA Nikolićeva oštro o Ponošu: Mrsko ti je sve što je „srpsko“, a „hrvatsko“ miluje (FOTO)

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasila se na svom zvaničnom Iks nalogu povodm izjava Zdravka Ponoša.

UPLAŠILI SE NISMO I OVAKVIMA ĆEMO SE UVEK SUPROTSTAVLJATI: Oglasio se Gradski odbor SNS povodom napada Đilasovog plaćenika na aktiviste

16 UPLAŠILI SE NISMO I OVAKVIMA ĆEMO SE UVEK SUPROTSTAVLJATI: Oglasio se Gradski odbor SNS povodom napada Đilasovog plaćenika na aktiviste

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke Beograd oglasio se nakon napada studenta Nikole Ristića na aktiviste SNS na Banovom brdu.

RUSIMA SPREMAJU  DOSAD NEVIĐENO PONIŽENJE: Da li će Rusija stvarno ovo da doživi na Olimpijskim igrama Pariz 2024?

5 RUSIMA SPREMAJU DOSAD NEVIĐENO PONIŽENJE: Da li će Rusija stvarno ovo da doživi na Olimpijskim igrama „Pariz 2024“?

RAT u Ukrajini, odnosno „specijalna vojna operacija“ kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. Jer, iako najnovije vesti na temu „sportske sankcije Rusima“ uopšte nisu naivne kada se radi o pomenutoj državi, poslednja dešavanja vezana za Međunarodni olimpijski komitet (MOK) mogla bi da nagoveste još veće poniženje za sportiste Ruske Federacije.

Najnovije vesti

SRBIJA NE SLUŠA NIKOGA, SEM SVOJ NAROD: Snažna poruka predsednika Vučića (VIDEO)

VANSERIJSKI USPEH SRBIJE: Industrijska proizvodnja rekordno porasla, rezultati Vučićevog zalaganja vidljivi na svakom koraku

VANSERIJSKI USPEH SRBIJE: Industrijska proizvodnja rekordno porasla, rezultati Vučićevog zalaganja vidljivi na svakom koraku

SRBIJA je u oblasti industrijske proizvodnje dostigla vanserijski uspeh. Naime istraživanja pokazuju da je ona u januaru 2024. godine u odnosu na januar 2023. uvećana za rekordnih 6,9%. Ovaj ogromni pomak u domaćoj industriji desio se zaslugama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je svojim radom na sve moguće načine radio na razvoju Srbije.

VUČEVIĆ REAGOVAO NA IZJAVU AIDE ĆOROVIĆ: Trudićemo se da ne doživimo pakao koji nam priželjkuju

VUČEVIĆ REAGOVAO NA IZJAVU AIDE ĆOROVIĆ: Trudićemo se da ne doživimo pakao koji nam priželjkuju

REAGUJUĆI na pretnju koju je takozvana aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović, uputila predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću rekavši da će da ga ubije mafija na ulici, i da Srbiju čeka pakao, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević istakao je da je to primer bolesne mržnje prema svemu što je srpsko.

JOVANOV JASAN: U Srbiji će narod odlučivati ko će biti deo Vlade

JOVANOV JASAN: U Srbiji će narod odlučivati ko će biti deo Vlade

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, poručio je da je neverovatna želja opozicije da se na bilo kakav način dočepa vlasti.

Najnovije vesti

Originalni tekst