POLAGANjEM zakletve i stupanjem na dužnost predsjednika Rusije, ozvaničena je volja ruskog naroda iskazana na izborima, koji je u ogromnoj većini dao podršku predsedniku Vladimiru Putinu, istakao je predsrdnik Republike Srpske Milorad Dodik.

ДОДИК ЧЕСТИТАО ПУТИНУ: Наставити са продубљивањем сарадње Русије и Српске

Foto: EPA

– Iskreno Vam čestitam otpočinjanje novog šestogodišnjeg mandata. Želim da i u narednih šest godina razvijate i osnažujete Rusiju, te da je očuvate kao silu koja će u svetu promovisati vrednosti jednakosti, multipolarnosti i ravnopravnosti svih – dodao je Dodik na Iksu.

Istakao je Dodik, da se nada da će se i u narednim godinama razvijati i produbljivati saradnju između Rusije i Srpske, potvrđujući jake i duboke veze između ova dva naroda.

Polaganjem zakletve i stupanjem na dužnost predsjednika Rusije, ozvaničena je volja ruskog naroda iskazana na izborima, koji je u ogromnoj većini dao podršku predsjedniku Vladimiru Putinu.

Iskreno Vam čestitam otpočinjanje novog šestogodišnjeg mandata. Želim da i u narednih šest… pic.twitter.com/v8cq6rGq5p — Milorad Dodik (@MiloradDodik) May 7, 2024

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst