Domaću javnost poljuljala je vest da se Dragana i Toni razvode nakon više od dve decenije braka, a sada se pojavila informacija da biznismen navodno ima novu devojku.

Pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka. Dragana je danas izdala zvanično saopštenje u kom je obrazložila zbog čega je odlučila da okonča bračnu zajednicu. 

Kako prenosi „Blic“, Toni navodno ima devojku sa kojom živi u Nemačkoj. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Dragana Mirković je sa decom ostala da živi u njihovom domu u Beču, velelepnom dvorcu o kom se godinama priča. Toni je nakon kraha braka odlučio da ostavi pevačici pomenuti dvorac. 

Mirkovićka se često nalazi na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora. Njeno bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta „Net Worth Celebrities“, iznosi 100 miliona dolara.

Foto: Informer

 

Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, a poznato je i da je on svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici.

Nakon dva sina, stiže i devojčica! Ana i Predrag Rajković odabrali neobično kratko ime za svoju princezu, ali jakog značenja!

sledeća vest

Originalni tekst