Novosti online

27. 04. 2024. u 18:05

JEDNA devojčica je preminula zbog ekstremne vrućine u Rafi.

СВЕ ГОРА СИТУАЦИЈА У РАФИ: Девојчица преминула због екстремне врућине

Tanjug

Rastuće temperature pogoršavaju sanitarnu krizu za više od 1,7 miliona interno raseljenih lica kojima nedostaje adekvatno sklonište i osnovne stvari, saopšteno je iz Kancelarija Ujedinjenih nacija za koordinaciju humanitarnih poslova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ŠTA JE RUSKI PLAN “N”: Ukrajina bi mogla da ostane bez nekoliko važnih oblasti ukoliko Moskva uspe (VIDEO)

ŠTA JE RUSKI PLAN “N”: Ukrajina bi mogla da ostane bez nekoliko važnih oblasti ukoliko Moskva uspe (VIDEO)

NjIHOV primarni cilj je zaštita ruskih pograničnih regiona, kao što je Belgorod, ali sekundarni ciljevi su zauzimanje Harkova, Sumija i Dnjepropetrovska.

26. 04. 2024. u 20:00 >> 07:55

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji „vaga“ za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije…, u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Pročitajte više

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

NATO TRUPE STIŽU NA RATIŠTE UKRAJINE: Brajen - Dolaze iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica

NATO TRUPE STIŽU NA RATIŠTE UKRAJINE: Brajen – Dolaze iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja.

27. 04. 2024. u 17:42

Politika
GRAĐANI ČEKAJU U REDOVIMA DA PODRŽE SNS ZA LOKALNE IZBORE: Potpisali Mali, Brnabić, Jovanović, Vujović, Đedović, Tipsarević... (FOTO)

VELIKE GUŽVE NA NOVOSADSKOM SAJMU: Počelo prikupljanje potpisa za listu “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra” na lokalnim izborima (FOTO)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama „Pariz 2024“

Originalni tekst