Vesna Vukelić Vendi je prokomentarisala Milenu Kačavendu i zaključila da aktuelna učesnica „Elite“ ima „patuljast karakter“.

Milena Kačavenda, koja se proslavila kao „kuma“ Ane Ćurčić koju je podržavala u „Zadruzi 6“, pokazala se kao odličan rijaliti igrač, koji je svojim komentarima uspeo da se istakne. Iako je mnogi smatraju „negativcem“ jer bez dlake na jeziku kritikuje druge takmičare, Mileni svi predviđaju visok plasman.

Mnogi su primetili da Kačavenda više osuđuje žene nego muškarce, sa čime se složila i pevačica Vesna Vukelić Vendi.

Foto: Printscreen/You Tube

 

To je dobro poznato da više komentariše devojke, nego muškarce. Verovatno ima neki prezir prema ženama. S druge strane, Kačavenda nije srećna što joj je Bog dao lep izgled, jer je negativno to obojila. Kada bi umesto tog trulog materijala koji ima iznutra imala kvalitetan materijal u sebi, lepo bi izgledala. Ona je lepa žena, to što joj je karakter patuljast, to je jedna strana, ja pričam sada o fizičkom izgledu. Ona ima sve atribute da se mušarci okreću za njom, međutim ona sa tim patuljastim karakterom to ne može da postigne. Životno gledano, Milena nije igrač. Ona je tako to, za šibicarenje. Onda se i taj lep fizički izgled upropasti – rekla je Vendi.

Ana Nikolić raširila noge, pa napravila špagu nasred tržnog centra: Pevačica pokazala skrivene veštine (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst