Futa je za Informer kratko prokomentarisao skandal oko sporne pesme.

Kako je Informer saznao, Sloba Radanović je navodno „ukrao“ Darin duet sa Željkom Nikolićem, a sporna pesma će se naći na njegovom albumu. On je deo pesme sinoć prvi put otpevao u svom šouu „Pevaj sa mnom“, nakon čega se podigla prava bura. 

Foto: TV Pink

 

Dara je za Informer otkrila da je pesmu „Infarkt moje duše“ snimila sa Željkom pre tri godine, a numeru su im prodali Rale i Marina Tucaković

Mi smo stupili u kontakt sa Marininim mužem, Futom Radulovićem, koji je priznao da ne zna o čemu se radi. 

Foto: ATA Images

 

– Ne znam ni ko je Sloba, ni ko je Jelena. Raleta znam i Marinu znam naravno. Ne znam šta su radili, nisam u toku, niti znam koja je pesma. To će sve odraditi moja ekipa koja je angažovana da se bavi zaštitom autorskih prava. Stvarno ne znam o čemu se radi, ni ko je prodao pesmu, ni ko je kupio – rekao je Futa za Informer vidno zatečen. 

SAZNAJEMO! Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare i Željka Nikolića: Poslednja pesma Marine Tucaković oteta od kolega koji su je platili!

sledeća vest

TV

Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! Američko društvo je zapalo u dekadenciju, carstvo se bliži padu! Svi obaveštajni sistemi su pod vlašću duboke države! Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst