Pevačica Teodora Džehverović operisana je na Badnje veče, a sada se oglasila iz bolnice.

Teodora je na svom Instagram profilu objavila fotku iz bolničkog kreveta uz sledeće reči:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo. Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će sve da zaraste kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem.

Podsetimo, Džehverovićeva je nedavno bila prinuđena da otkaže nastup za reprizu Nove godine.

Dragi moji ljudi, prvo da vas obavestim da je nastup za večeras otkazan. Na moju veliku žalost, ja nisam sposobna da dođem, jer mi zdravstveno stanje ne ide na bolje. Stvarno nisam očekivala da ću baš za Novu godinu ovako da budem loše i dala sam sve od sebe da budem bolje, ali ne ide – napisala je Džehverovićeva tada na pomenutoj društvenoj mreži, ne sluteći da je čeka još veči problem.


sledeća vest

TV

Hrana treba da bude lek, a ne da zbog hrane uzimamo lek! Praznično prejedanje je napad na organizam! (VIDEO) Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Live TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Nije jasno kako je polaganje venaca na bilo čiji grob, izazivanje verske, rasne i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, a pogotovo kada se radi o kompleksu gde je sahranjeno 50 članova porodice Jašari, među kojima je 13 dece i 12 žena. U tom sukobu, u martu 1998. ubijena su i dva srpska policajca – ovako glasi deo teksta na portalu Nova.rs u kojem pravdaju postupak opozicionara Nikole Sandulovića da položi cveće na grob teroriste Jašarija. Na ovu temu razgovaramo u „Info jutru“ sa predsednikom SRS-a Vojislavom Šešeljem.

Specijalna emisija televizije Informer: Sećanje na Krvavi Božić i masakr nad Srbima u Kravici! (VIDEO) Ratovi i razmirice su posledica ljudskog delovanja! Sveštenik Gligorije: Priroda Boga je da spaja ljudske podele! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst