Štednja struje dobra je za kućni budžet, ali i za životnu sredinu, a Fondacija Mozzart i ovog aprila građanima pruža dodatni motiv da nastave sa merama štednje – nagradno takmičenje „Struju štedi da humanost više vredi“. Glavna nagrada je Fiat 500 hibrid, dok i ostale štediše očekuju vredni pokloni, kao što su zamena kompletne stolarije, električni trotineti, prečišćivači vazduha… Fondacija Mozzart ovu jedinstvenu akciju realizuje uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike već drugu godinu zaredom.

Ukoliko ovog meseca potrošite barem jedan kilovat manje nego u aprilu 2023. godine, deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljite na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd. Račune sa naznakom „Za nagradno humanitarno takmičenje ’Struju štedi, da humanost više vredi’” možete slati do 5. juna 2024. godine, nakon čega će u lajv prenosu na društvenim mrežama Fondacije Mozzart biti organizovano izvlačenje dobitnika. 

Slanjem računa doprinosite i humanitarnom segmentu takmičenja, jer će Fondacija Mozzart za svaki pristigli račun donirati sredstva za izgradnju solarne elektrane u izabranoj školi u Srbiji. 

Kompletna pravila nagradnog takmičenja možete da pogledate na linku.

I PROŠLE GODINE VREDELO JE ŠTEDETI

Struja se štedela, a humanost je više vredela širom cele Srbije kada je Fondacija Mozzart prošle godine prvi put organizovala ovo inovativno takmičenje. Na adresu fondacije tada je stiglo na stotine računa, a član UO Fondacije Mozzart Nele Karajlić izvukao je najsrećnije štediše. Fiat 500 hibrid otišao je u selo Vajska, a ključeve je dobitnicima uručila ministarska rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović. Akcija je uspešno zaokružena svečanim puštanjem u rad solarne elektrane u Tehničkoj školi u Valjevu, koju je Fondacija Mozzart donirala iz humanitarnog fonda ovog takmičenja.

Post Views: 31

Originalni tekst