Direktor reprezentacije Srbije Stevan Stojanović govorio je o povredi Nemanje Gudelja.

ШПАНЦИ ОБМАНУЛИ ЈАВНОСТ Огласио се директор репрезентације, хоће ли Гудељ играти на Еуро 2024?

Foto: AP

U razgovoru za „Kurir“ Stojanović je govorio o povredi fudbalera Sevilje, za koga se pretpostavljalo da će propustiti učešće na Euro 2024 koje se juna igra u Nemačkoj.

– Pričao sam sa Nemanjom. Čuli smo se nekoliko puta. Jeste, stradao mu je meniskus levog kolena, ali prema informacijama koje imamo, verujem da će sve to biti dobro – rekao je Stevan Stojanović i nastavio:

– Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gde će ponovo biti pregledan i gde će 99 odsto biti operisan od najboljih lekara za te vrste povreda. Radiće se artroskopija, jer mu je meniskus napukao.

Direktor reprezentacije otkriva da je i sam imao istu povredu.

– Meni su tokom karijere stradali meniskusi na oba kolena. Imao sam istovetnu povredu kao i Nemanja Gudelj, jer mi je stradao kraj meniskusa. Posle operacije prošao je 21 dan kada sam stao na gol. Bitno je da nije stradao ceo meniskus.

Što se reprezentacije tiče….

– Nadamo se da će Nemanja Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Očekujemo ga u martu da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj – objasnio je Stevan Stojanović.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

SLEDEĆA STANICA JE ISTANBUL: Crno-beli su u prvom delu srušili turskog velikana!

RUSI SE VESELE: Lukavstvo je stvarno upalilo - UEFA poklekla!

RUSI SE VESELE: Lukavstvo je stvarno upalilo – UEFA poklekla!

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

08. 01. 2024. u 16: 26

Originalni tekst