Pevačicino ponašanje naišlo je na žestoku osudu javnosti, a negativni komentari samo su se nizali!

Ana Nikolić poslednjih godina u žižu javnosti dolazi isključivo zbog svog upitnog ponašanja.

Pevačica ulazi u sukobe sa bivšim partnerom, saradnicima, a svojim objavama na društvenim mrežama posebno šokira javnost.

Ona je sada podelila snimak iz kabine jednog tržnog centra, u kojoj se snimala u gaćicama i negližeu, a da objava bude bizarnija, Ana je dizala i širila noge.

Anino ponašanje izazvalo je podeljene reakcije, a na mrežama su se nizali komentari.

„Ne srozavaj se više, pevačica si, nisi striptizeta“, „Pomisliš li na dete ikada“, „Dođi sebi dok još imaš kome“, „Ova žena je skroz kompas izgubila“, „Vidi se iz aviona da joj nema pomoći“

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Nikolićeva je nedavno izazvala skadal kada je zaratila s kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, kada je navodno došlo do čarki između njih u toku saradnje, nakon čega je usledio i fizički obračun.


Ime Jelene Karleuše najtraženiji pojam na TikToku: Pregledana milijardu puta, pokazala sve crno na belo

sledeća vest

Sport

Nole, opleti! Ovo samo on može! Srbin zaigrao kolo usred Melburna (FOTO/VIDEO) Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Kinezi nisu ratnici, ali osvajaju ovaj agresivni i ratnički svet, međutim to rade strateški, statusno i ekononski, kaže Aleksandar Janković, selektor fudbalske reprezentacije Kine. Nekadašnji trener Crvene zvezde već šest godina živi u Pekingu, a u razgovoru za Informer objašnjava kakav je život u zemlji koja je do skoro bila najmnogoljudnija na svetu. On otkriva i kakve planove u vezi sa fudbalom imaju Kinezi, ali se dotakao i Srbije, Crvene zvezde, Saveza i mnogih drugih tema.

Zvezdin plan je jasan: Od transfera makar deset miliona evra Priznali su da je najbolji svih vremena, svi bruje o objavi Australijan opena (VIDEO) Održan žreb za Australijan open! Đoković saznao potencijalne rivale na putu ka tituli

Originalni tekst