Hrvatica je održala emotivan govor, u kojem je pomenula i svog sina Aleksandra!

Severina Vučković osvojila je nagradu za pevačicu godine u Hrvatskoj, a tom prilikom na glamuroznoj dodeli održala je emotivan govor, koji ju je rasplakao.

Pomalo iznenađena, pop zvezda pohitala je ka mikrofonu, a dok se zahvaljivala našalila se na svoj račun.

Nisam htela da dođem večeras, zato što me poslednjih dana ljudi gledaju kao da sam umrla, pa vaskrsla. Ovo jeste moj svet, scena je moj svet, nije lud… ups, sudnica moj svet – započela je Seve.

I dok je kroz svoj emotivni govor, osim karijere, govorila i o svojoj borbi, borbi žene, borbi majke, u jednom momentu je pozdravila i svog sina Aleksandra, kojeg nakon oduzimanja starateljstva ima mogućnost da viđa samo dva puta nedeljno.

– Želim da se zahvalim svojoj porodici i da pozdravim svog sina koji me gleda na televiziji sada – rekla je Hrvatica s očima punim suza.

Pevačicina majka, Ana, takođe je prisustvovala ceremoniji, a dirljive reče njene ćerke slomile su je u komade.

Inače, Vučkovićeva je za ovu priliku odabrala „versaće“ haljinu, ali i naušnice istog brenda, a svi su se složili da, iako je zagazila u šestu decenija, izgleda besprekorno.


Sećate li se Marine Gagić, jedne od verenica Darka Lazića? Najavljivali su svadbu, rodila mu sina, a juče je napunila 25 godina (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst